Rooney Mara așteaptă un copil, cel de-al doilea alături de partenerul său, Joaquin Phoenix

Rooney Mara așteaptă un copil. Actrița mai are un fiu, născut în 2020, alături de partenerul său de viață, actorul Joaquin Phoenix.

Rooney Mara așteaptă un copil, cel de-al doilea alături de partenerul său, Joaquin Phoenix

Rooney Mara așteaptă un copil, cel de-al doilea cu partenerul său de viață, Joaquin Phoenix. Cei doi sunt deja părinții unui fiu, River, născut în 2020. Acum, actrița în vârstă de 38 de ani este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său.

Confirmarea faptului că Rooney Mara așteaptă un copil a venit la Festivalul de Film de la Berlin, unde actrița a fost prezentă la premiera proiectului La Cocina, vineri 16 februarie 2024.

Aceasta a pășit pe covorul roșu într-o rochie neagră, ținându-și mâinile pe abdomen.

Rooney Mara și partenerul său, Joaquin Phoenix, în vârstă de 49 de ani, s-au logodit în 2019. Cei doi se cunoșteau încă din 2012, atunci când au lucrat împreună la filmul Her. Primul lor copil, pe nume River, s-a născut în 2020. Deși perechea practică o discreție absolută cu privirea la viața lor personală, numele primului lor fiu a fost făcut public fără intenție, atunci când un regizor din Rusia, Victor Kossakovski, care lucrase cu Joaquin Phoenix la documentarul Gunda, a scăpat numele copilului într-o întâlnire la Festivalul de Film de la Zurich. „Joaquin tocmai a devenit tată, apropos, are un fiu minunat pe nume River”.

Fanii actorilor au fost emoționați de această alegere, pentru că micuțul poartă numele regretatului fiu al lui Joaquin, River Phoenix. Acesta a fost, până la moartea sa în 1993, la vârsta de doar 23 de ani, unul dintre cei mai promițători actori ai generației sale, jucând roluri memorabile în filme precum Stand By Me, Running on Empty sau My Own Private Idaho.

Cuplul nu a confirmat că Rooney Mara așteaptă un copil la vremea primei sarcini a acesteia, când speculațiile legate de subiect au apărut, după câteva apariții publice ale celor doi. Nici acum reprezentanții celor doi nu au răspuns cererilor de declarații inițiate de felurite publicații în acest sens.

Mara, însă, a făcut o declarație publică odată cu Ziua Mamei, în mai 2021, când s-a referit la experiența maternității: „Ca proaspătă mamă, Ziua Mamei are o semnificație specială pentru mine anul acesta. Faptul că ne creștem copilul, pe River, mi-a deschis inima către o viață cu totul nouă, plină de speranță și cu o hotărâre mult mai mare decât oricând de a crea o lume mai bună și mai sustenabilă„. Rara declarație a actriței a fost parte dintr-un proiect caritabil inițiat de Farm Sanctuary.

Ceva mai târziu, Rooney Mara a vorbit într-un podcast despre lucrurile pe care i le-a adus maternitatea în viață și despre relația cu Phoenix:

„Pare că avem un cămin creativ, unde vorbim întotdeauna despre lucruri creative. Nu se simte ca și cum am fi într-o casă doi actori, pentru că eu nu am lucrat pentru o perioadă de trei ani și jumătate, la începutul relației noastre. De fapt, de când am fost împreună, am lucrat doar o dată sau de două ori și au fost proiecte mici, de scurtă durată”, a povestit actrița.

Acum, la vestea că Rooney Mara așteaptă un copil, fanii cuplului și-au exprimat online dorința ca cei doi actori discreți să fie mai vocali în legătură cu evenimentele importante din viața lor personală.

Citește și:
Celebrități și ținute spectaculoase la decernarea premiilor BAFTA 2024 (Galerie Foto)

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people