Rona Hartner, noi probleme de sănătate după ce a declarat că a învins cancerul: „Una dintre metastaze…”

Rona Hartner a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă acum, după ce a învins cancerul a doua oară.

Rona Hartner, noi probleme de sănătate după ce a declarat că a învins cancerul: "Una dintre metastaze..."

Rona Hartner a trecut printr-o perioadă foarte dificilă din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. În luna iulie, cunoscuta artistă a dezvăluit într-un interviu emoționant pentru Antena Stars că a fost din nou diagnosticată cu cancer la plămâni și la creier, aflându-se în stadiul patru, cu metastaze. Cu toate acestea, după câteva luni de tratament, cântăreața a fost fericită să anunțe că a învins boala.

Cu toate acestea, viața artistei nu a fost mereu ușoară, deoarece s-a confruntat de mai multe ori cu probleme de sănătate. După ce a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer în 2019, afecțiunea a revenit și a trecut recent printr-o serie de investigații și tratamente intense. Deși a recunoscut că boala a afectat o parte a corpului său, cântăreața a dezvăluit cu bucurie că a reușit să se vindece, însă acum se confruntă, din nou, cu probleme.

Rona Hartner are probleme de sănătate

Într-un interviu recent, Rona Hartner a dezvăluit că se confruntă din nou cu probleme de sănătate, la doar aproximativ o lună de la vestea îmbucurătoare că a învins cancerul pentru a doua oară. Cu toate se vindecase, metastaza recent depistată de medici nu poate fi trecută cu vederea, ceea ce determinat-o pe vedetă să întrerupă toate activitățile.

„Trec printr-o mică încercare de sănătate. Nu știu dacă voi face sărbătorile în țară sau în Canada, cu familia mea! Nu prea pot să îmi programez nimic pentru că a crescut… una din metastaze a devenit puțin rebelă, cea de pe creier. În timp ce tot organismul este vindecat a apărut o metastază puțin rebelă și trebuie să o țin în frâu acum și să fac radioterapie. Dar o să fac un video pe pagina mea de Facebook, acolo unde o să vorbesc mai pe larg despre acest lucru”, a mărturisit Rona Hartner, în urmă cu puțin timp, pentru ciao.ro .

Artista va lansa o carte

Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă din nou, iubită artista privește cu încredere spre viitor și își ocupă timpul cu activități care îi aduc liniște. După ce a trecut prin boală pentru a doua oară, vedeta a decis să redacteze o carte de mărturii și să-și exprime recunoștința față de Dumnezeu prin crearea unui album complet. Prin intermediul melodiilor sale, interpreta speră să aducă bucurie oamenilor și să ofere o perspectivă mai profundă asupra ajutorului pe care l-a primit de la divinitate în momente dificile.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

„Deci cred că era cazul să stau pe loc și să îmi scriu cartea mea de mărturie care  va fi o carte foarte completă iar apoi să scriu, de asemenea,  albumul ăsta al meu care să aducă oamenilor o lumină asupra faptului că Dumnezeu mi-a fost aproape de foarte mult timp  și că toate piesele pe care le  cânt despre Dumnezeu sunt reale, nu sunt niște invenții. Într-adevăr, foarte mulți oameni vorbesc acum despre Dumnezeu, dar realitatea este că toți acești oameni nu au început acum 2 zile să inventeze niște chestii, ei aveau o relație puternică cu Dumnezeu dinainte. În această carte și în această mărturie  se va vedea clar că sunt de 22 de ani în prezența lui Dumnezeu, într-un mod foarte special și atunci parcă își au sensul și bolile și toate acestea și va fi o carte  de suflet, foarte importantă', a mai spus artista.

Citește și:
Leonardo DiCaprio și-a sărbătorit ziua de naștere alături de partenera sa, Vittoria Ceretti, și zeci de vedete

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people