Rona Hartner, dezvăluiri inedite despre realizările fiicei sale, Rita: „I s-a propus un stagiu”

Rona Hartner a vorbit cu mândrie despre fiica ei, Rita, în vârstă de 15 ani.

Rona Hartner, dezvăluiri inedite despre realizările fiicei sale, Rita: "I s-a propus un stagiu"

Rona Hartner a vorbit cu mândrie despre fiica ei, în vârstă de 15 ani. Artista a împărtășit despre realizările fiicei sale, Rita, și despre planurile acesteia pentru viitor. Rita Hartner a finalizat cu succes cursurile de la Syma Make Up Studio din Franța, una dintre cele mai renumite școli de beauty internaționale, și a obținut o diplomă în acest domeniu.

Rona Hartner, despre realizările fiicei sale

Rona Hartner a povestit despre faptul că fiica sa, Rita, este pasionată de lumea artelor. Artista a dezvăluit detalii despre realizările fiicei sale, în vârstă de 15 ani, care a obținut o diplomă la o școală de prestigiu de beauty din Franța.

„I s-a propus un stagiu de șapte zile, să facă toată baza de școală numărul unu, școală de make-up nivel unu. La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă. Deocamdată e doar diplomă de participant, dar a terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm. Fiecare machiaj pe care l-a realizat a durat șase ore. Deci a făcut șapte machiaje profesioniste, de la machiaj natural până la machiaj de modă, apoi machiaj de nuntă. Acum, imaginează-ți că în Franța au sunat-o deja cliente care vor să le machieze”, a declarat Rona Hartner pentru Fanatik.

De asemenea, Rona Hartner a lăudat-o enorm pe Rita, care se gândește deja la viitorul ei. Cum mulți tineri aleg să facă stagii de vară, aceasta urmează să muncească în următoarele luni pentru a-și strânge clientela.

„Îți dai seama că oricărui copil la 15 ani i-ar plăcea să aibă un job de vară, iar ea practic își va face cliente. Într-adevăr e foarte talentată, chiar dacă nu vrea să facă o meserie din chestia asta, dar va fi un hobby ca un job, așa de weekend. Eu o încurajez, că și eu la vârsta ei am avut o grămadă de joburi. Eram coafeză, făcusem un an de coafură, fusesem traducător, traduceam din germană și engleză, e bine să ai joburi. Eram și stenodactilografă”, a mai declarat Rona Hartner.

Citește și:
INNA, declarații inedite despre copilărie și relația cu părinții: „Nu am făcut nebunii prea mari'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people