Romina Gingașu, apariție stylish într-o rochie spectaculoasă. Cum a fost surprinsă alături de Nicole Cherry

Romina Gingașu a avut o apariție inedită la un eveniment, unde a fost surprinsă alături de Nicole Cherry.

Romina Gingașu, apariție stylish într-o rochie spectaculoasă. Cum a fost surprinsă alături de Nicole Cherry

Romina Gingașu, soția omului de afaceri Piero Ferrari, a fost recent prezentă la un eveniment privat desfășurat în România, unde printre invitați s-a numărat și cântăreața Nicole Cherry. Soția moștenitorului unui procent de 10% din imperiul Ferrari a captat atenția publicului cu o rochie spectaculoasă.

Romina Gingașu, apariție inedită într-o rochie Dolce & Gabbana

În cadrul evenimentului, Romina a urcat pe scenă alături de Nicole Cherry pentru a interpreta împreună piesa „Jos pălăria pentru femei.” Deși are posibilitatea să își permită vestimentații de lux, Romina a optat adesea pentru ținute surprinzător de accesibile. Spre exemplu, la un eveniment din Italia, a purtat o rochie roșie de doar 160 de lei, iar anul trecut, în timpul unei apariții în emisiunea „La Măruță” pentru promovarea filmului „Ferrari”, a ales o rochie de aproximativ 250 de lei.

Cu toate acestea, Romina a ales pentru eveniment o rochie superbă Dolce & Gabbana, evaluată inițial la 2.100 de euro. Ținuta midi, cu imprimeu de zambile, putea fi găsită la un preț redus de 1.260 de euro pe un alt site, potrivit informațiilor furnizate de Unica.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Romina și Piero Ferrari au fost prezenți pe 10 ianuarie 2024 la proiecția specială a filmului „Ferrari” în România, unde aceasta a purtat o ținută realizată de un brand local.

Cum s-au cunoscut cei doi

Romina Gingașu și Piero Ferrari, fiul legendarului fondator al companiei Ferrari, Enzo Ferrari, și-au început povestea de dragoste acum aproximativ opt ani, după o întâlnire întâmplătoare în care ea, în calitate de vânzătoare de avioane private, încerca să îi prezinte un avion marca Bombardier. Cei doi au continuat interacțiunea cu o cină la invitația lui Piero, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Cuplul s-a căsătorit în 2021 într-o ceremonie intimă pe insula italiană Capri. La nunta lor, Piero a surprins-o pe soția sa invitându-l pe Al Bano, un cântăreț renumit internațional, să performeze pentru invitați. Deși sunt căsătoriți, Romina a ales să nu adopte numele Ferrari.

În ultima vreme, cei doi au vizitat frecvent România, unde au luat parte la diverse evenimente, întărind legăturile cu țara natală a Rominei.

„Nu sunt în buletin Ferrari, eu sunt Romina Gingașu. Nu am luat numele de Ferrari, deși suntem căsătoriți. Numele este marcă înregistrată și a fost decizia mea, altfel nu aș fi putut să fac nimic în viața mea după”, a spus Romina în podcastul „Acasă la Măruță”.

Romina Gingașu vorbește cu multă admirație despre soțul ei, Piero Ferrari, subliniind că relația lor nu a fost niciodată despre bani. Ea a mărturisit că, încă de la început, a fost conștientă că averea lui Piero nu va deveni vreodată a ei, iar acest lucru nu a influențat în niciun fel legătura lor. Romina a apreciat în special calitățile umane ale lui Piero, precum modestia și generozitatea, și a subliniat că se bucură de viața pe care o au împreună, bazată pe afecțiune și respect reciproc.

„Pe Piero îl ador, îl iubesc. Eu pentru Piero sunt capabilă de orice, iar când spun orice… înseamnă orice. Poate să aibă miliarde de euro, pentru că nu vor fi niciodată ale mele și ale niciunei alte soții, iubite sau etc… pentru că sunt ale lui. (…) Între mine și Piero este o legătură foarte strânsă și care va fi pentru totdeauana și vreau să spun asta foarte clar.”

Citește și:
Coregraful lui Shiloh Jolie-Pitt, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt: „Poate fi dificil'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people