Romanița Iovan și fiul ei, Albert, omagiu la 10 ani de la moartea lui Adrian Iovan, în accidentul aviatic din Apuseni: „Vom continua să-l comemorăm până vom merge în baston”

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, se pregătesc să îi aducă un omagiu emoționant lui Adrian Iovan, la 10 ani de la moartea sa.

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, omagiu la 10 ani de la moartea lui Adrian Iovan, în accidentul aviatic din Apuseni: "Vom continua să-l comemorăm până vom merge în baston"

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, se pregătesc, așa cum fac în fiecare an, să aducă omagiu memoriei pilotului Adrian Iovan, decedat în urma accidentului din Munții Apuseni în 2014. Creatoarea de modă și fiul ei nu vor fi singuri, ci vor merge la locul tragediei însoțiți de un grup de 20 de persoane.

Pentru Romanița Iovan și fiul ei, Albert, se apropie un moment emoționant, doarece în doar câteva zile, pe 20 ianuarie, se împlinesc 10 ani de la decesul pilotului Adrian Iovan în tragicul accident din Munții Apuseni.

Romanița Iovan și fiul ei îi vor aduce un omagiu lui Adrian Iovan

Romanița și fiul ei din căsătoria cu Adrian Iovan, Albert, intenționează să aducă un omagiu pilotului printr-o călătorie în Munții Apuseni. Cei doi vor fi însoțiți de un grup de 20 de persoane, format din prieteni apropiați și localnici. Creatoarea de modă a dezvăluit că, la locul tragediei, nu a fost prezent niciun fost coleg al pilotului și niciunul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic.

„Plecăm pe 19, de data asta 20 ianuarie cade chiar sâmbătă. În primul an, am fost de două ori, la 40 de zile și la șase luni. Pe noi nu ne interesează că sunt reguli bisericești, când se fac parastasuri. Noi vom continua să-l comemorăm până vom merge în baston sau cu avionul, când vom fi în vârstă. Eu ies la minus 3, 5 grade, în maieu, să duc gunoiul, în curte. Și chiar dacă mi-e frig, mă gândesc la Adrian, cum a stat el două ore și a așteptat să vină cine nu a mai venit. Noi mergem pe jos până acolo, nu contează dacă zăpada e de doi metri. Chiar ne bucurăm dacă e zăpadă. Și acum însă ne așteptăm la același lucru, să iasă soarele, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată. Dar indiferent cum va fi, noi suntem acolo. Un grup compact, din București venim vreo 20. Niciodată nu a fost vreun coleg. Niciodată nu a venit nimeni din avionul pe care Adrian l-a pilotat. În fiecare zi aș aprinde o lumânare în locul lor”, a declarat Romanița Iovan pentru Cancan.ro.

Cu toate acestea, Romanița Iovan se bucură că ea și fiul ei au o relație armonioasă cu fiica pilotului Adrian Iovan, provenită din prima căsătorie a acestuia.

„Familia lui suntem noi. Albert și cu fata lui, Irina. Ea e plecată în Franța. În România vine de obicei vara. Dar îi face și ea acolo, la o biserică din cartier. Ne înțelegem foarte bine, mai ales că sunt frați. Când vine în țară, vine la noi. Consider că e important pentru viața lor”, a adăugat aceasta.

În prezent, Romanița Iovan lucrează în domeniul în care s-a pregătit în facultate. Cu o diplomă de la ASE, ea se ocupă nu doar de design, ci și de contabilitatea firmei fiului ei, Albert. Creatoarea de modă a dezvăluit că a devenit model printr-o întâmplare.

„Mă ocup și de contabilitatea mea și a firmei lui Albert. Îl sprijin cu ce pot. Va lansa colecția lui. Eu am făcut ASE-ul, pe vremea lui Ceaușescu. M-am pregătit pentru management în turism. Începusem facultatea, și pentru că voiam să mă întrețin singură, am dat la seral. Erau 30 de locuri, eu am fost a 28-a. Și mi-a trebuit serviciu. M-am dus la Lido, iar acolo aveau doar un post de telefonistă. M-aș fi angajat, dar era în trei schimburi. Iar eu aveam școală. Și a văzut mama un articol că se caută tinere fete, pentru meseria de model. Și așa am început, în timpul facultății. Am terminat apoi studiile și am făcut alegerea cea mai bună. Aveam trei posibilități. Ori să merg în turism, să continui ca model în străinătate, sau să-mi fac casa de modă. Ceea ce am și ales. Iar anul acesta facem 33 de ani de activitate”, a mai declarat aceasta.

Citește și:
Premiile EMMY – toate imaginile pe care chiar merită să le vezi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people