Romanița Iovan, dublă aniversare. Creatoarea de modă și fiul ei, Albert, sunt născuți în aceeași zi și au sărbătorit împreună

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, și-au sărbătorit împreună zilele de naștere.

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, din căsnicia cu regretatul pilotul Adrian Iovan, și-au sărbătorit ziua de naștere pe 3 octombrie, atunci când creatoarea de modă a împlinit 60 de ani, iar băiatul ei 18 ani. 

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, și-au sărbătorit împreună ziua de naștere în Grecia, acolo unde petrec o vacanță de vis alături de persoanele dragi lor. Creatoarea de modă și băiatul ei s-au distrat de minune la o petrecere organizată pe un iaht.

„La mulți ani, fiul meu minunat! Mulțumesc, prieteni, pentru iubirea voastră!”, a transmis Romanița Iovan alături de un video în care se vede cum deschide o sticlă de șampanie. 

Fără îndoială, Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România. În 2008, ea a divorțat, după cinci ani de căsnicie, de pilotul Adrian Iovan. Acesta a decedat în 2014, în urma unui accident aviatic din Munții Apuseni. În prezent, Romanița Iovan trăiește o poveste de dragoste cu avocatul Iulian Gogan, cu care este și logodită. 

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, se înțeleg foarte bine și au o comunicare deschisă. Tânărul activează deja în lumea business-ului, având chiar propriul brand de haine. 

Dacă în trecut Romanița Iovan și-ar fi dorit ca Albert să fie mai apropiat de lumea sa, cea a modei, lucrurile s-au mai schimbat între timp. Creatoarea de modă a declarat că fiul ei este mai mult implicat în zona de business și nu urmărește ca el să ducă mai departe afacerea ei.

„Nu, munca mea nu vreau s-o continue, pentru că el gândește total altfel și și-a lansat propriul lui brand și vreau să fie o chestie auxiliară. Nu vreau să fie cea care să îi coordoneze viața, ci el să aibe alte preocupări și să rămână această preocupare pe locul doi. Eu așa aș dori, acum depinde și de Albert ce o să-și dorească el cu viața lui”, a declarat Romanița Iovan pentru ciao.ro.

„Nu știu cât la sută e modă și cât la sută e business ce mă pasionează pe mine cel mai mult și de ce am făcut brandul. Adică mai mult îmi place și partea de business  a brandului, nu numai partea artistică, îmi place să mă joc așa. Ce port acum, hainele le-am creat eu, dar în același timp vreau să mă duc pe inginerie automobilistă la facultate și să urmez drumul ăla. Și să mă mai și dau cu mașinile la raliu și la curse. Am multe pasiuni și e greu să mă împart în toate”, a continuat Albert Iovan.

De câțiva ani, fiul vedetei este pasionat de curse și a participat deja la campionate în domeniul acesta. În cadrul unui interviu pentru impact.ro, creatoarea de modă a vorbit despre pasiunea băiatului ei pentru raliuri.

„Pandemia a însemnat pentru el ceva special în sensul că, în acel an în care nu am putut merge în vacanță, el stând degeaba, a studiat foarte mult despre Formula 1. Și atât de mult s-a îndrăgostit de Formula 1, încât a dorit să-și facă un simulator. I-au trebuit niște componente care se achiziționează din străinătate, piesă cu piesă. L-am sprijinit financiar și l-a achiziționat. El pe simulator experimenta diferite etape ale circuitelor. Mergea ca și când era în locul lui Hamilton sau Verstappen. Atât de mult i-a plăcut, încât după ce a început școala, Albert mi-a spus că ar vrea mai mult decât să se joace pe simulator, să intre într-un fel de competiție.”

Citește și:
Ce a dezvăluit abia acum Andreea Bălan despre prima întâlnire cu Victor Cornea: „Aici m-a cucerit…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people