Romanița Iovan, dezvăluiri inedite despre relația cu partenerul ei, Iulian Gogan: „Dacă pasiunea a existat la început ea se dezvoltă”

Romanița Iovan a oferit detalii inedite despre relația de 16 ani pe care o are cu Iulian Gogan.

Romanița Iovan, dezvăluiri inedite despre relația cu partenerul ei, Iulian Gogan: "Dacă pasiunea a existat la început ea se dezvoltă"

Romanița Iovan trăiește o poveste de iubire alături de Iulian Gogan. După 16 ani de relație, a explicat secretul armoniei dintre ei. Recunoscută ca una dintre cele mai talentate creatoare de modă din România și o antreprenoare de succes, Romanița Iovan a construit de-a lungul timpului o carieră impresionantă și un prestigiu solid în lumea modei. Dedicându-se zilnic visurilor sale, acum se bucură de succesul muncii sale.

Referitor la viața ei personală, Romanița Iovan se bucură de armonie și fericire alături de avocatul Iulian Gogan, cu care are o relație solidă. Creatoarea de modă a fost deschisă și sinceră în discuțiile despre relația lor.

Romanița Iovan se simte o femeie realizată, având atât o carieră de succes, care atrage admirația publicului, cât și o relație de dragoste extraordinară. Creatoarea și partenerul ei de viață sunt împreună de aproape 16 ani, iar sentimentele lor rămân la fel de intense și frumoase ca la început.

Romanița Iovan, detalii inedite despre relația cu Iulian Gogan

Creatoarea de modă este de părere că maturitatea aduce cu sine înțelepciunea necesară pentru a susține o relație, iar unde există pasiune, se naște o poveste de dragoste frumoasă. Romanița Iovan mărturisește că a dezvoltat o relație minunată cu Iulian Gogan și că dragostea lor rămâne la fel de intensă ca în primele zile.

„Nu e vorba că o menții vie, dacă pasiunea a existat la început ea se dezvoltă și se transformă într-un lucru mult mai frumos. După părerea mea și maturitatea își spune cuvântul și lucrurile pe care le construiești împreună și tabieturile fiecăruia care se transformă la un moment dat în obiceiuri comune, lucrurile astea sunt extraordinare. Dacă faci o recapitulare, în principiu nu îți vine să crezi, dar realitatea este frumoasă”, a mărturisit Romanița Iovan pentru Ciao.ro.

Partenerul creatoarei de modă este cu 12 ani mai mic decât ea, iar vedeta a vorbit anul trecut despre cum se raportează la această diferență de vârstă.

„Apropo de energia tânără din jurul meu, e și pentru că e Albert împreună cu prietenii lui la vârsta adolescenței, e și Iulian, care e mai mic decât mine. Nu zic mai tânăr că și eu sunt la fel de tânără. E mai mic decât mine ca vârstă cu 12 ani. Are și el foarte mulți prieteni. Sunt înconjurată și de prietenii lui de vârsta lui. Avea și foarte mulți prieteni de vârsta mea. E matur dintotdeauna din moment ce și-a ales prieteni de vârsta mea de dinainte să îl cunosc. Când te înconjori de oameni care au un vibe tânăr și pozitiv, nici nu ai cum să nu mergi mai departe cu zâmbetul pe buze. Într-adevăr, cred că pot fi influențe negative dacă această diferență este mult prea mare. Mult prea mare înseamnă încă o generație, ceea ce cred că contează. Cred, n-am trăit ca să pot să justific prin experiența proprie', a povestit Romanița Iovan în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici. 

Citește și:
Anunțul neașteptat făcut de Laura Cosoi, însărcinată cu al patrulea copil. Ce decizie a luat actrița: „Am această șansă minunată'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people