Romanița Iovan, dezvăluiri inedite despre fiul ei. Albert vrea să plece din țară: „Ăsta este drumul lui”

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, au vorbit deschis despre planurile tânărului de viitor și dorința de a studia în străinătate.

Romanița Iovan, dezvăluiri inedite despre fiul ei. Albert vrea să plece din țară: "Ăsta este drumul lui"

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România. Aceasta are un fiu, pe nume Albert, din căsnicia cu regretatul pilot Adrian Iovan, care a murit în 2014 în urma unui accident aviatic din Munții Apuseni.

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, se înțeleg foarte bine și au o comunicare deschisă. Recent, creatoarea de modă și-a surprins fanii cu un anunț legat de noua pasiune a fiului ei. Tânărul activează deja în lumea business-ului, având chiar propriul brand de haine. De asemenea, Albert plănuiește să plece în străinătate pentru studii aprofundate, dorind să învețe mai multe despre afaceri.

Ce planuri de viitor are Albert

Într-un interviu recent, Romanița și Albert au vorbit amândoi despre planurile lui de viitor. Designerul îl susține pe fiul său cu tot ce poate și are mare încredere în el.

„Pentru mine e cam clar să merg în afară, pentru că am mers la Școala Britanică toată viața mea și sunt foarte fericit că m-a dat mama de mic. Dar apoi vreau să mă întorc în România să aplic ce învăț afară.”, a spus Albert pentru ciao.ro

„În principiu vrea să aplice pentru Anglia, pentru Londra, va hotărî exact în această vară. O să-și facă dosarul și în toamnă o să aplice pentru facultate, pentru că la anul este ultimul an de școală al lui în România, anul 13. Practic trebuie să aplice din toamnă pentru facultate și în situația în care se va încadra pe baremurile acelor facultăți, că probabil o să aplice la mai multe facultăți, va fi acceptat și ăsta este drumul lui. Mă bucur pentru el.”, a completat Romanița Iovan.

În ceea ce privește distanța, Romanița Iovan a declarat că este dispusă să călătorească mai des pentru a-și vizita fiul.

„O să-i fac multe vizite, dar îmi doresc să mă plimb. M-am gândit că e un moment important în viețile noastre: și a lui și a mea și ne bucurăm cât putem de mult să fim și împreună. Asta este clar.”, a spus creatoarea de modă.

Romanița Iovan, despre pasiunea fiului ei pentru business

Dacă în trecut designerul și-ar fi dorit ca Albert să fie mai apropiat de lumea sa, cea a modei, lucrurile s-au mai schimbat între timp. Romanița Iovan a declarat că fiul ei este mai mult implicat în zona de business și nu urmărește ca el să ducă mai departe afacerea ei.

„Nu, munca mea nu vreau s-o continue, pentru că el gândește total altfel și și-a lansat propriul lui brand și vreau să fie o chestie auxiliară. Nu vreau să fie cea care să îi coordoneze viața, ci el să aibe alte preocupări și să rămână această preocupare pe locul doi. Eu așa aș dori, acum depinde și de Albert ce o să-și dorească el cu viața lui.”, a mai spus Romanița.

„Nu știu cât la sută e modă și cât la sută e business ce mă pasionează pe mine cel mai mult și de ce am făcut brandul. Adică mai mult îmi place și partea de business  a brandului, nu numai partea artistică, îmi place să mă joc așa. Ce port acum, hainele le-am creat eu, dar în același timp vreau să mă duc pe inginerie automobilistă la facultate și să urmez drumul ăla. Și să mă mai și dau cu mașinile la raliu și la curse. Am multe pasiuni și e greu să mă împart în toate.”, a continuat Albert.

De câțiva ani, fiul vedetei este pasionat de curse și a participat deja la campionate în domeniul acesta. În cadrul unui interviu pentru impact.ro, creatoarea de modă a vorbit despre pasiunea băiatului ei pentru raliuri.

„Pandemia a însemnat pentru el ceva special în sensul că, în acel an în care nu am putut merge în vacanță, el stând degeaba, a studiat foarte mult despre Formula 1. Și atât de mult s-a îndrăgostit de Formula 1, încât a dorit să-și facă un simulator. I-au trebuit niște componente care se achiziționează din străinătate, piesă cu piesă. L-am sprijinit financiar și l-a achiziționat. El pe simulator experimenta diferite etape ale circuitelor. Mergea ca și când era în locul lui Hamilton sau Verstappen. Atât de mult i-a plăcut, încât după ce a început școala, Albert mi-a spus că ar vrea mai mult decât să se joace pe simulator, să intre într-un fel de competiție.

Citește și:
Momentele cumplite prin care a trecut Alexandra Ungureanu. Ce a pățit artista în avion: „Am deschis telefonul fiind pregătită să-mi iau la revedere…'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people