Robert De Niro, dezvăluiri în lacrimi despre fetița sa. Ce a mărturisit după ce a devenit tată pentru a șaptea oară

Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară la 79 de ani.

Robert De Niro, dezvăluiri în lacrimi despre fetița sa. Ce a mărturisit după ce a devenit tată pentru a șaptea oară

Într-un nou interviu acordat revistei AARP The Magazine, Robert De Niro a făcut o serie de dezvăluiri rare despre fetița sa, Gia. Actorul în vârstă de 80 de ani a povestit cu lacrimi în ochi că micuța, în vârstă de 9 luni, îi aduce foarte multă fericire și că traversează o perioadă minunată.

„Tot ceea ce mă consumă sau mă îngrijorează dispare pur și simplu când mă uit la ea”, a mărturisit De Niro pentru revista AARP The Magazine. „Este minunat”, a mai completat actorul.

Robert De Niro a recunoscut că nu știe ce se va întâmpla când Gia va crește și că preferă să se concentreze asupra prezentului.

„Când va crește – cine știe? Dar acel mod foarte dulce pe care îl are de a te privi, de a te cuprinde, de a se gândi, de a privi și de a observa…”, a spus celebrul actor cu lacrimi în ochi.

Robert De Niro și iubita sa, Tifanny Chen, în vârstă de 45 de ani, au devenit părinți în aprilie 2023. Actorul a confirmat vestea în luna mai, într-un interviu acordat pentru ET Canada. Robert De Niro a corectat-o pe jurnalistă atunci când aceasta s-a referit la cei șase copii ai săi, spunând că, de fapt, este vorba despre șapte copii.

„Șapte, de fapt. Tocmai am mai întâmpinat un copil”, a spus actorul.

Robert De Niro își împarte copiii adulți: Drena, în vârstă de 51 de ani, și Raphael, de 46 de ani, cu fosta soție, Diahnne Abbott, precum și gemenii de 27 de ani, Aaron și Julian, cu fosta iubită, Toukie Smith. De asemenea, el îi împarte pe Elliot, 25 de ani, și pe Helen, 11 ani, cu fosta soție, Grace Hightower.

Întrebat recent dacă este un „tată cool”, Robert De Niro a precizat: „Sunt OK.”

„Adică, cu copiii nu ai cum să nu faci asta. Nu-mi place să fiu nevoit să impun legea și chestii de genul ăsta. Dar, uneori nu ai de ales. Și orice părinte, cred, ar spune același lucru. Întotdeauna vrei să faci ceea ce trebuie pentru copii și să le oferi beneficiul îndoielii, dar uneori nu poți. Știți, copiii mei nu sunt de acord cu mine uneori și sunt respectuoși. Fiica mea, care are 11 ani, îmi dă bătăi de cap uneori și mă cert cu ea. O ador, dar, știți cum e. Iar cea mai mică dintre ele acum, asta va mai urma. Dar, asta este”, a împărtășit Robert De Niro pentru ET Canada.

În ceea ce privește divorțul dintre actor și Grace Hightower, Robert De Niro declara în 2018 că vor păstra o relație bună pentru a-și crește împreună copiii.

„Grace și cu mine avem împreună doi copii minunați. Intrăm într-o perioadă de tranziție în relația noastră, un proces dificil, dar constructiv. O consider pe Grace o mamă minunată și cer intimitate și respect tuturor pe măsură ce noi încercăm să ne dezvoltăm rolul de parteneri în parenting”, a declarat actorul pentru E! News.

Robert De Niro și Grace Hightower s-au căsătorit în 1997, dar s-au despărțit pentru o scurtă perioadă în 1999, iar planurile de divorț nu au fost finalizate. În 2004, cei doi și-au reînnnoit jurămintele, însă după aproape 20 de ani de relație, cei doi au decis să se separe și să meargă pe drumuri diferite. Robert De Niro a mai fost căsătorit anterior cu Diahnne Abbott, în perioada 1976 – 1988.

Citește și:
Bradley Cooper și Gigi Hadid, escapadă la New York. Cum au fost surprinși cei doi în aeroport

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people