Robert De Niro a împlinit 81 de ani. Cum l-a surprins fiica sa, Drena: „E atât de nebun” VIDEO

Robert De Niro a împlinit 81 de ani, iar fiica lui cea mare a împărtășit un videoclip inedit cu actorul.

Robert De Niro a împlinit 81 de ani. Cum l-a surprins fiica sa, Drena: "E atât de nebun" VIDEO

Cea mai mare fiică a lui Robert De Niro, Drena, a distribuit un videoclip în care tatăl ei sare de pe un iaht, în onoarea celei de-a 81-a aniversări.

Robert De Niro, clip inedit de ziua lui de naștere

„La mulți ani pentru a 81-a zi de naștere tatălui meu și prietenului meu de nădejde,” a scris ea în descrierea postării pe Instagram. „Te iubesc cu toată inima ♥️♥️♥️ #BobbyD pentru totdeauna ✨👑.”

În videoclip, actorul din „Goodfellas” sare de pe un iaht în ocean, purtând doar un short de baie Vilebrequin cu dungi roșii și albastre. Deși Robert s-a aruncat cu capul înainte, a ajuns să lovească apa cu spatele.

„E atât de nebun. Oh, Doamne. Oh, Doamne. Ești bine?” l-a întrebat Drena, în vârstă de 56 de ani, pe tatăl ei după ce a ieșit la suprafață.

Tatăl celor șapte copii a răspuns: „Sunt OK.”

Drena i-a spus apoi lui De Niro că este „nebun” și „sărac cu duhul” pentru săritura epică. Actrița l-a întrebat pe un angajat al iahtului de la ce înălțime a sărit tatăl ei, iar acesta a răspuns: „11 metri.”

Secțiunea de comentarii a Drenei a fost inundată cu urări de „La mulți ani” pentru legendarul actor.

„La mulți ani unuia dintre cei mai mari, cel mai bun din New York.🏛️🥂,” a scris un utilizator. „La mulți ani celui mai bun actor din lume ❤️,” a adăugat un altul. „Un sincer ‘La mulți ani’ celui mai bun actor din toate timpurile, pentru aniversarea de 81 de ani. Și la mulți alții. De la un mare fan ❤️❤️❤️❤️,” a spus o a treia persoană. „La mulți ani originalului! Să arătăm toți așa de bine la această vârstă!” a spus un al patrulea fan.

În galeria de pe Instagram, Drena, pe care De Niro a adoptat-o în timpul căsătoriei sale cu Diahnne Abbott, a împărtășit și o fotografie veche cu fiul ei decedat, Leandro, și starul din „The Irishman”. În iulie 2023, Drena a anunțat că fiul ei, pe care îl avea împreună cu artistul de graffiti Carlos Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani.

Nepotul actorului a murit la 19 ani

Leandro a decedat din cauza unei combinații „toxice” de droguri ilegale, a declarat Biroul Medicilor Legiști din New York pentru Page Six, în august anul trecut.

În urma veștii despre moartea nepotului său, Robert De Niro a lansat o declarație, spunând că este „profund tulburat.”

„Sunt profund îndurerat de decesul iubitului meu nepot Leo. Apreciem foarte mult condoleanțele din partea tuturor. Cerem să ni se acorde intimitate pentru a plânge pierderea lui Leo”, a declarat luni actorul pentru Page Six prin intermediul reprezentantului său.

De asemenea, fiica lui Robert De Niro, Drena, și mama lui Leo, a anunțat pe contul său de Instagram că fiul ei nu mai este printre noi.

Te-am iubit dincolo de cuvinte sau de descriere din momentul în care te-am simțit în burta mea. Tu ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost vreodată pur și real în viața mea. Voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt atât de mult prin faptul că am ajuns să fiu mama ta. Ai fost atât de profund iubită și apreciată și mi-aș fi dorit ca doar această iubire să te fi putut salva. Îmi pare atât de rău, copilul meu. … Odihnește-te în pace și în Paradisul etern, dragul meu băiat”, a scris Drena De Niro pe Instagram.

Citește și:
Motivul pentru care Ana Bodea a apelat la ajutorul unui psiholog. Ce a povestit cu sinceritate actrița: „Evident că nu e un sentiment plăcut…’

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people