Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, declarații despre relația dintre fiica artistei, Rita Sumalya, și tatăl ei: „Fata îi spune să nu vină”

Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, a vorbit despre relația pe care o are fiica regretatei artistei, Rita Sumalya, cu tatăl ei, Rocco Sedano.

Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, declarații despre relația dintre fiica artistei, Rita Sumalya, și tatăl ei: "Fata îi spune să nu vină"

Rona Hartner a murit pe 23 noiembrie la vârsta de 50 de ani. În 2023, actrița a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. În ultimele luni, Rona Hartner a vorbit cu mai multe ocazii despre problemele ei de sănătate și spera că se va vindeca. În trecut, în 2019, aceasta a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat, iar un mai târziu a învins boala. 

Rona Hartner a fost înmormântată pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, la Cimitirul Bellu Catolic din Capitală. Familia regretatei artiste a venit în București pentru a o conduce pe ultimul drum, iar la înmormântare a fost prezent și primul soț al actriței, Rocco Sedano, pentru a fi alături de fiica lui, Rita Sumayla, în vârstă de 16 ani, care trece prin clipe extrem de dificile în această perioadă, după ce și-a pierdut mama. Rita Sumalya a venit pe lume în Franța, ca rezultat al iubirii dintre Rona Hartner și primul ei soț, Rocco Sedano. Relația lor s-a încheiat la scurt timp după nașterea fiicei lor, iar aceasta a crescut în Franța, dar cu mai multe ocazii a venit în România.

Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, a vorbit despre fiica regretatei artistei. Rita Sumalya traversează o perioadă extrem de grea, iar pe 5 ianuarie a împlinit 16 ani, fiind prima aniversare fără mama ei. Adolescenta se află în prezent în Franța și, potrivit declarațiilor făcute de Rinda Hartner, nu intenționează să plece din casa în care a locuit cu mama ei. 

„Pentru Sumayla este greu, este normal, și-a pierdut mama. Ea e în Franța, nu vrea să plece din casa în care a stat cu mama ei, e normal, e în Toulon. Mama a rămas cu ea acolo, și fratele meu. Fratele meu și-a organizat cu serviciul ca să poate să lucreze de la distanță. A fost prima aniversare fără mama ei, a fost primul Crăciun, primul An Nou… e greu. În anumite zile plânge, se mai uită pe poze, își aduce aminte de momentele plăcute alături de mama ei, asta o alină și faptul că fratele meu e acolo cu ea și mama o ajută foarte mult”, a declarat Rinda Hartner, sora Ronei Hartner, la Star Magazin, citată de Antena Stars.

Rinda Hartner a vorbit și despre relația pe care o are Rita Sumalya cu tatăl ei, Rocco Sedano.

„El (n.r. Rocco Sedano) își dorește să fie aproape de Sumalya pentru că are autoritate parentală acum și la 16 ani, totuși ce zice ea, chiar dacă e minoră, statul ascultă ce spune ea. Mai vine din când în când să o vadă, dar câteodată fata îi spune să nu vină și atunci nu vine.”

După moartea artistei, sora ei, Rinda Hartner, a vorbit despre Rocco Sedano și despre intenția lui de a reveni în viața fiicei sale. 

„Tatăl a apărut acum, cu decesul Ronei, așa, ca din fum, și vrea să aibă relații cu fiica lui însă fata lui nu vrea, este foarte vulnerabilă acum și e greu să ia decizii, dar noi vom fi lângă ea să o protejăm în aceste momente. Sumayla a preferat să stea departe de tatăl ei. Nu a mai vrut să se ducă la tatăl ei în vacanță de vreun an și jumătate. Rona a încercat să îi mențină legătura cu tatăl ei, însă fata nu voia și tot ce s-a întâmplat între ei, în relația cu taică-su, fata nu era bine cu tatăl ei pe lângă ea”, a spus Rinda Hartner într-un interviu pentru emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Citește și:
Elena Ionescu, primele dezvăluiri despre experiența Survivor All Stars, după eliminare: „Mi s-a confirmat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people