Rihanna, vacanță romantică în Veneția alături de A$AP Rocky, cu ocazia aniversării sale de 36 de ani

Rihanna și A$AP Rocky au avut parte de momente romantice în timpul unei vacanțe în Veneția, cu ocazia zilei de naștere a artistei.

Rihanna, vacanță romantică în Veneția alături de A$AP Rocky, cu ocazia aniversării sale de 36 de ani

Rihanna și A$AP Rocky au fost văzuți recent în Veneția, acolo unde cântăreața și artistul în vârstă de 35 de ani au avut o escapadă romantică. Excursia lor vine cu ocazia zilei de naștere a cântăreței, care a împlinit 36 de ani pe data de 20 februarie.

Rihanna și A$AP Rocky, plimbare romantică în Veneția

Rihanna și A$AP Rocky s-au bucurat de timpul petrecut în Veneția cu o plimbare cu barca de-a lungul celebrului Grand Canal, înainte de a vizita apoi o fabrică de sticlă de pe insula Murano. Cei doi au împărțit câteva sărutări în timp ce se aflau pe barcă, iar rapper-ul a fost văzut stând în picioare în spatele bărcii, râzând. 

Câștigătoarea a nouă premii Grammy a purtat o haină din piele neagră cu blană, un pulover crem supradimensionat și ochelari de soare, în timp ce iubitul ei a purtat un costum din trei piese și ochelari de soare. Ieșirea celor doi a venit la o zi după ce artista a împlinit vârsta de 36 de ani. Rihanna și-a sărbătorit ziua de naștere pe data de 20 februarie, fiind alături de partenerul ei de viață.

Artista este mamă a doi copii

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară în luna august a anului trecut. Potrivit publicației The Blast, se pare că fondatoarea Fenty Beauty și rapper-ul și-au numit băiețelul Riot Rose Mayers. Numele neobișnuit ar putea fi o aluzie la melodia lui A$AP, Riot. Conform certificatului de naștere obținut de publicație, Riot s-a născut pe 1 august 2023, la spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 dimineața.

Rihanna și-a ținut sarcina ascunsă până la spectacolul din pauza Super Bowl 2023 din februarie. Artista a dat startul spectacolului arătându-și burtica în creștere într-o salopetă roșie, confirmând ulterior că așteaptă cel de-al doilea copil.

„La ce naiba mă gândeam?”, a glumit Rihanna pentru British Vogue în luna următoare despre decizia de a cânta în timp ce era însărcinată. Creatoarea Fenty Beauty a explicat că a fost de acord să participe la spectacol la scurt timp după ce a născut primul ei copil, RZA, în mai 2022, amintindu-și că a fost „atrasă de provocare.”

Rihanna și iubitul ei au arătat chipul băiețelului lor pe rețelele de socializare și într-o adorabilă apariție în Vogue, dar numele său a rămas secret până în luna mai. Deși Rihanna a explicat pentru Washington Post în noiembrie 2022 că pur și simplu nu a „ajuns niciodată” să divulge aceste detalii, ea a făcut aluzie la acest pseudonim timp de luni de zile, purtând haine care îl onorează pe producătorul și rapperul RZA, liderul Wu-Tang Clan.

Tatăl compozitoarei, Ronald Fenty, a dezvăluit pentru Page Six că noii părinți s-au gândit la „câteva nume” pentru copilul lor. Cu toate acestea, el a refuzat să împărtășească pseudonimele în interviul din februarie, glumind: „O să-mi ia capul dacă vă spun!”

Citește și:
Ce compromis profesional a făcut Lia Bugnar la propunerea fostului partener, Anghel Damian: „Toată lumea s-a șocat'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people