Rihanna uimește cu o schimbare radicală de look. Cum arată artista cu noua tunsoare

Rihanna a surprins cu o schimbare de look inedită ce îi vine de minune.

Rihanna uimește cu o schimbare radicală de look. Cum arată artista cu noua tunsoare

Rihanna a fost fotografiată în timp ce se îndrepta spre o întâlnire de afaceri în Santa Monica, California, vineri, debutând cu o tunsoare pixie blondă care a întors toate privirile. Artista, în vârstă de 36 de ani, s-a îmbrăcat lejer și și-a etalat noua coafură care îi vine de minune.

Rihanna și-a făcut apariția cu un nou look inedit

Cântăreața s-a afișat recent cu un nou look prin care și-a surprins fanii. Rihanna a trecut de părul lung și șaten la o tunsoare pixie și și-a vopsit părul într-o nuanță mai deschisă de blond. Ea a purtat un sacou negru din tweed peste un tricou negru supradimensionat, baggy jeans albaștri și o pereche de pantofi cu toc cu monogramă Gucci alb-negru.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Rihanna și-a completat look-ul cu o geantă mică dreptunghiulară, bijuterii cu diamante și o pereche de ochelari de soare reflectorizanți, pe care i-a purtat în vârful capului. Noul look al fondatoarei Fenty Beauty vine la doar câteva săptămâni după ce și-a aranjat părul lung în cadrul unui shooting inedit de Valentine’s Day și la câteva zile după ce a anunțat că își extinde imperiul în magazinele Sephora din China.

Artista a avut, de asemenea, părul mai lung atunci când a cântat în India, la petrecerea antecedentă nunții miliardarului Anant Ambani și a miresei sale, Radhika Merchant Jamnagar. Părul câștigătoarei premiului Grammy a avut o culoare ombré, transformându-se dintr-un șaten închis într-o culoare mai deschisă spre vârfuri. Deși Rihanna a fost criticată pentru că a oferit o „prestație lipsită de strălucire”, se pare că a luat acasă între 6 și 9 milioane de dolari pentru spectacol.

Artista a ales un nume special pentru fiul ei

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară în luna august a anului trecut. Potrivit publicației The Blast, se pare că fondatoarea Fenty Beauty și rapper-ul și-au numit băiețelul Riot Rose Mayers. Numele neobișnuit ar putea fi o aluzie la melodia lui A$AP, Riot. Conform certificatului de naștere obținut de publicație, Riot s-a născut pe 1 august 2023, la spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 dimineața.

Rihanna și-a ținut sarcina ascunsă până la spectacolul din pauza Super Bowl 2023 din februarie. Artista a dat startul spectacolului arătându-și burtica în creștere într-o salopetă roșie, confirmând ulterior că așteaptă cel de-al doilea copil.

„La ce naiba mă gândeam?”, a glumit Rihanna pentru British Vogue în luna următoare despre decizia de a cânta în timp ce era însărcinată. Creatoarea Fenty Beauty a explicat că a fost de acord să participe la spectacol la scurt timp după ce a născut primul ei copil, RZA, în mai 2022, amintindu-și că a fost „atrasă de provocare.”

Citește și:
Carmen Grebenișan a anunțat oficial despărțirea de soțul ei, Alex Militaru. Ce precizări a făcut creatoarea de conținut: „Nu e o decizie impulsivă'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people