Rihanna se pregătește de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cum a fost surprinsă artista

Rihanna a fost surprinsă într-o ipostază inedită alături de iubitul ei, într-un magazin cu lucruri pentru bebeluși.

Rihanna se pregătește de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cum a fost surprinsă artista

Rihanna și partenerul ei, A$AP Rocky, au fost văzuți căutând haine pentru bebeluși la Kitson Kids, în luxosul Beverly Hills. Cuplul, care așteaptă nașterea celui de-al doilea copil al lor, s-a ținut de mână în timp ce se îndrepta spre magazin, ambii fiind entuziasmați de pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului

Rihanna, surprinsă la cumpărături pentru cel de-al doilea copil

Cântăreața în vârstă de 35 de ani și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie maxi neagră mulată, sub o jachetă pufoasă albastră elegantă. Părul lung și brunet al Rihannei a fost purtat într-un look cool, fiind pe jumătate prins, jumătate lăsat în jos și a purtat ochelarii de soare negri, ce îi vin de minune. De asemenea, rapperul în vârstă de 34 de ani a făcut o figură elegantă într-un palton albastru marin peste o cămașă albă și o cravată cu dungi maro. A$AP Rocky i-a dat un aer casual ținutei, îmbrăcându-se cu blugi largi albaștri și mocasini Gucci din piele de căprioară.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

După o după-amiază de cumpărături pentru copiii lor, cuplul s-a îndreptat spre restaurantul preferat al Rihannei din Santa Monica. Ei au fost surprinși ajungând la Giorgio Baldi, care este frecventat de vedete precum Kim Kardashian, Kate Hudson și chiar de președintele Joe Biden. Daily Mail a relatat că Rihanna a trecut recent pe la restaurantul italienesc pentru a-și satisface poftele de sarcină cu o comandă la pachet a mâncărurilor sale preferate. Potrivit chelnerului Marco, cântăreața nu poate rezista să nu comande ravioli, gnocchi și spaghetti pomodoro de la restaurant.

Rihanna și A$AP Rocky au început să se întâlnească în 2020 și și-au întâmpinat băiețelul în luna mai a anului trecut. Cântăreața și-a anunțat cea de-a doua sarcină în februarie, dezvăluindu-și burtica de gravidă în timpul spectacolului din pauza Super Bowl.

Rihanna nu s-a sfiit să vorbească despre ceea ce îi place să mănânce în timpul sarcinii. Într-un interviu recent acordat revistei British Vogue, aceasta a declarat că mandarinele cu sare au fost alegerea ei în timpul primei sarcini, ceea ce se întâmplă să fie o tradiție în Barbados, locul în care s-a născut. De asemenea, nu poate rezista ciocolatei, în ciuda faptului că de obicei „urăște” deserturile. La momentul interviului, Rihanna nu știa că este însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei.

Vedeta, apariții extravagante

Rihanna și-a obișnuit fanii cu look-uri îndrăznețe, în care își pune în evidență burtica de gravidă. Rihanna a ieșit recent cu iubitul ei în West Hollywood, având un look cât se poate de casual și cool, cu blugi largi cu talie joasă și un top cu dungi, băgat în sutien. Vedeta și-a arătat cu mândrie burtica de gravidă, așa cum obișnuia și la prima sarcină.

sursa: profimedia

Artista și-a completat look-ul cu cizme de drumeție maro, ochelari de soare și o geantă Louis Vuitton, în timp ce Rocky a purtat blugi largi și o vestă verde peste o cămașă și un tricou roșu în carouri, împreună cu o pălărie și ochelari de soare. Artista și partenerul ei s-au ținut de mână în timp ce se plimbau pe Melrose Ave. din Los Angeles.

„Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit: „În niciun caz nu voi merge la cumpărături la raionul pentru gravide”, a declarat Rihanna pentru Vogue și a rămas fidelă acestei afirmații cu o serie de look-uri expresive în timpul ambelor sarcini.

Citește și:
Regina Maxima a Olandei uimește într-o rochie spectaculoasă la un banchet de stat pentru președintele Emmanuel Macron

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people