Rihanna este însărcinată cu al doilea copil! Cum s-a afișat artista în timpul show-ului de la Super Bowl 2023

Rihanna a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil într-un mod inedit, în timpul show-ului de la Super Bowl 2023.

Rihanna este însărcinată cu al doilea copil! Cum s-a afișat artista în timpul show-ului de la Super Bowl 2023

Rihanna așteaptă al doilea copil, a confirmat duminică reprezentantul ei pentru Hollywood Reporter. Vestea a venit la doar câteva momente după ce cântăreața, în vârstă de 34 de ani, a stârnit zvonuri legate de sarcină în timpul spectacolului de la Super Bowl LVII, care a celebrat întreaga sa carieră, recital în timpul căruia artista a apărut purtând o salopetă roșie mulată.

sursa: Arhivă ELLE
sursa: Arhivă ELLE

Rihanna și-a anunțat sarcina la Super Bowl 2023

Acesta va fi cel de-al doilea copil pentru Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky. Cuplul, care a început să se întâlnească la sfârșitul anului 2020, are deja un fiu în vârstă de 8 luni, al cărui nume nu l-au dezvăluit încă. Tatăl fondatoarei Fenty Beauty, Ronald Fenty, a declarat în exclusivitate pentru Page Six săptămâna trecută că fiica sa „iubește” maternitatea.

„Este o mamă foarte hiperprotectoare. O să-mi ia capul dacă vă spun (n.r. numele fiului ei)!”, a împărtășit el.

@rebecaelenagb 🤰🏽#rihanna #pregnant #fypシ #superbowl ♬ original sound – Rebeca Elena Gh

Câștigătoarea a nouă premii Grammy a revenit pe scenă în duminica Super Bowl după o pauză de ani de zile de la muzică. Ultima dată a lansat un album, „Anti”, în 2016 și nu a mai efectuat niciun turneu din acel an. Cu toate acestea, înainte de anunțul legat de sarcină al Rihannei, persoane din lumea muzicală au declarat pentru Page Six că au auzit zvonuri despre revenirea superstarului.

„Chiar și unii membri ai echipei Rihannei au fost în dubii. Totul este un mare secret, de la detaliile spectacolului ei din pauză până la ce urmează, dacă urmează ceva”, a declarat o sursă la momentul respectiv.

Cântăreața a declarat săptămâna trecută, la o conferință de presă premergătoare Super Bowl, că de când a devenit mamă, simte că „poate cuceri lumea” și „face orice”. Show-ul Rihannei a fost un adevărat spectacol de lumini, dansatori și voce. Fanii cântăreței au fost extrem de fericiți să o revadă pe scenă, iar vestea că este însărcinată i-a uimit.

Rihanna și-a anunțat prima sarcină în ianuarie 2022, în timp ce se plimba prin Harlem, orașul natal al lui Rocky, cu burtica în creștere la vedere.

Citește și:
Premiile Grammy 2023: Un show spectaculos, în imagini inedite

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people