Rihanna, apariție uimitoare în campania publicitară Savage x Fenty de Valentine’s Day

Rihanna a avut o apariție uimitoare în campania publicitară Savage x Fenty de Valentine's Day, pozând în lenjerie intimă roz.

Rihanna, apariție uimitoare în campania publicitară Savage x Fenty de Valentine's Day

Rihanna a uimit într-o lenjerie intimă roz îndrăzneață, în timp ce a pozat într-o serie de postări pe Instagram pentru brandul său de miliarde de dolari, Savage x Fenty, arătându-și silueta într-un set de lenjerie intimă și într-un halat fabulos cu pene.

Rihanna a pozat în lenjerie intimă pentru o campanie de Valentine’s Day

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a purtat o lenjerie roz transparentă, compusă dintr-un sutien balconette, iar în prima postare se poate citi: „CLASSIFIED: for Savage eyes only… 💌” pentru lansarea colecției de Ziua Îndrăgostiților.

Rihanna a adăugat o pereche de ciorapi transparenți roz aprins și un portjartier al brandului său, în timp ce poza pe o canapea mov plușată. Ea și-a purtat părul desfăcut în bucle voluminoase pentru fotografii, adăugând pantofi cu toc roz neon și un ruj asortat pentru un look roz. Cântăreața a accesorizat cu un choker strălucitor cu pietre prețioase roz atârnând de un lanț cu diamante, adăugând trei inele cu rubin și diamante.

Ulterior, artista a optat pentru un look roșu într-o altă postare cu tema Valentine’s Day, purtând un sutien din dantelă stacojie cu volane sub un halat roșu cu pene pufoase, în timp ce a băut șampanie și a jucat un joc numit „Savage Confessions”.

„Deci… care este cel mai sălbatic lucru pe care l-ai făcut din dragoste? ❤️‍🔥 Ea ne spune tot ☕️ și, credeți-ne, nu veți dori să ratați! 👀 STAY TUNED!”, scria în postare, cu Rihanna răspunzând la întrebări picante.

„Omg asta e drăguț, am nevoie de toate lucrurile roz yassss”, a comentat un fan, în timp ce altul a adăugat: „Ziua Îndrăgostiților se transformă în ziua RiRi dacă vrea!!!! ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥.”

Nu a fost pentru prima dată când Rihanna a pozat provocator în lenjeria Savage x Fenty, modelatoare, de la dantelă îndrăzneață până la modele confortabile pentru gravide.

Artista a născut a doua oară

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți pentru a doua oară în luna august a anului trecut. Potrivit publicației The Blast, se pare că fondatoarea Fenty Beauty în vârstă de 35 de ani și rapper-ul în vârstă de 34 de ani și-au numit băiețelul Riot Rose Mayers. Numele neobișnuit ar putea fi o aluzie la melodia lui A$APRiot. Conform certificatului de naștere obținut de publicație, Riot s-a născut pe 1 august 2023, la spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 dimineața.

Rihanna și-a ținut sarcina ascunsă până la spectacolul din pauza Super Bowl 2023 din februarie. Artista a dat startul spectacolului arătându-și burtica în creștere într-o salopetă roșie, confirmând ulterior că așteaptă cel de-al doilea copil.

„La ce naiba mă gândeam?”, a glumit Rihanna pentru British Vogue în luna următoare despre decizia de a cânta în timp ce era însărcinată. Creatoarea Fenty Beauty a explicat că a fost de acord să participe la spectacol la scurt timp după ce a născut primul ei copil, RZA, în mai 2022, amintindu-și că a fost „atrasă de provocare.”

Citește și:
Sandra Bullock, gest emoționant în memoria partenerului său, Bryan Randall

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people