Rihanna a împlinit 35 de ani. Cum a fost surprinsă artista de ziua sa de naștere

Însărcinată pentru a doua oară, Rihanna a strălucit la cina organizată cu ocazia zilei sale de naștere.

Rihanna a împlinit 35 de ani. Cum a fost surprinsă artista de ziua sa de naștere

Rihanna a împlinit luni 35 de ani. Artista și-a sărbătorit ziua de naștere alături de partenerul său, A$AP Rocky, la restaurantul ei preferat din Santa Monica, Giorgio Baldi.

Însărcinată pentru a doua oară, fondatoarea Fenty Beauty a strălucit la cina organizată cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta a ales să poarte o rochie albă, scurtă, cu un decolteu adânc, ce lăsa să se întrevadă sutienul din dantelă, și un palton negru lucios. Întreaga ținută a fost accesorizată cu o pereche de sandale argintii și o poșetă vintage Gucci by Tom Ford.

Rihanna a dezvăluit în cadrul show-ului Super Bowl că ea și rapperul A$AP Rocky vor deveni părinți pentru a doua oară. În plus, în urmă cu puțin timp, cei doi și fiul lor în vârstă de nouă luni au fost protagoniștii noului număr al revistei British Vogue.

În cadrul interviului oferit publicației britanice, Rihanna a vorbit și despre ținutele fiului său, mărturisind că adoră să îl îmbrace în haine roz sau cu imprimeuri florale.

„Îmi place să îl îmbrac în lucruri care nu arată ca niște haine de bebeluș. Îmi place să forțez lucrurile. Îl îmbrac în chestii cu imprimeuri florale. Îl îmbrac în roz aprins. Îmi place la nebunie. Cred că fluiditatea în modă este cea mai bună. Întotdeauna fac cumpărături la raionul pentru bărbați”, a mărturisit artista pentru British Vogue.

Aceasta a mai adăugat și că hainele clasice pentru bebeluși sunt „atât de plictisitoare' și că ia în calcul posibilitatea lansării unei colecții pentru copii.

„Simt că copiii au nevoie de ea. Să-i facem pe acești copii să fie cool. Acești copii merită să fie cool”, a declarat Rihanna.

Fondatoarea Fenty Beauty a vorbit și despre relația cu A$AP, despre care a declarat că este „cel mai bun prieten' al său. De asemenea, a mărturisit și că adoră să fie mamă și că nu își mai amintește cum era viața ei înainte ca fiul său să vină pe lume.

Citește și:
Jude Law a devenit tată pentru a șaptea oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people