Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează după 6 ani de căsnicie. Primele declarații

Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează după șase ani de căsnicie. Cei doi au transmis o declarație comună și au vorbit despre separarea lor.

Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează după 6 ani de căsnicie. Primele declarații

Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează după șase ani de căsnicie. Cei doi au făcut primele declarații despre separarea lor.

Anunțul că Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează a fost confirmat de către cei doi. Prin intermediul unei declarații comune, superstarul și artistul vorbesc despre decizia de a pune punct căsniciei lor care a durat șase ani. 

„Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați. Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea în comun a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care le avem unul față de celălalt”, au precizat Ricky Martin și Jwan Yosef într-o declarație pentru publicația People. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ricky Martin (@ricky_martin)

Ricky Martin și Jwan Yosef s-au cunoscut în 2015 cu ajutorul rețelelor de socializare, mai exact Instagram. Cântărețul deține o colecție de artă și inițial a fost atras de o lucrare a artistului siriano-suedez. Au vorbit timp de șase luni și s-au văzut pentru prima dată în Londra, acolo unde locuia Jwan Yosef. Și-au făcut debutul în calitate de cuplu în 2016 și în același an au anunțat că s-au logodit. În 2018 s-au căsătorit. 

Ricky Martin și Jwan Yosef au împreună doi copii, pe Lucia și pe Renn. Artistul îi mai are pe gemenii Valentino și Matteo, care s-au născut în 2008 și pe care îi va crește în calitate de părinte singur. 

În urmă cu un an, Ricky Martin a fost acuzat de incest de nepotul său, Dennis Yadiel Sanchez, în vârstă de 21 de ani. La acel moment, cântărețul a negat acuzațiile. Avocatul său, Marty Singer, a declarat într-un comunicat că artistul nu a avut niciodată „niciun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său.” 

„Din păcate, persoana care a făcut această afirmație se luptă cu profunde probleme de sănătate mintală. Ricky Martin nu a fost, bineînțeles, niciodată, și nu ar fi niciodată implicat în niciun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său. Ideea nu este doar neadevărată, ci și dezgustătoare. Sperăm cu toții ca acest bărbat să primească ajutorul de care are nevoie atât de urgent. Dar, mai presus de toate, așteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins imediat ce un judecător va ajunge să analizeze faptele”, a declarat avocatul cântărețului, Marty Singer, pentru The Post.

Înainte ca aceste acuzații să fie făcute publice, a fost emis un ordin de restricție pentru abuz domestic împotriva lui Ricky Martin. Plângerea a fost depusă în temeiul Legii de Prevenire și Intervenție a Abuzul Domestic din Puerto Rico. Reclamantul nu a depus inițial o plângere la poliție, ci a mers direct în instanță pentru un ordin de protecție deoarece „se teme pentru siguranța lui.” Atunci, autoritățile nu au dezvăluit identitatea persoanei care a cerut ordinul de restricție. The Cut transmitea că El Vocero, un ziar din Puerto Rico, susținea că ordinul de restricție ar fi fost cerut de o persoană care s-ar fi întâlnit cu Ricky Martin timp de șapte luni.

Ulterior, nepotul său, Dennis Yadiel Sanchez, și-a retras acuzațiile de abuz sexual. La vremea respectivă, avocații lui Ricky Martin, Joaquín Monserrate Matienzo, Carmelo Dávila şi Harry Massanet Pastrana, au  transmis o declarație. 

„Aşa cum am anticipat, ordinul de protecţie temporară nu a fost prelungit de către Curte. Acuzatorul a confirmat instanţei că decizia sa de a respinge cauza i-a aparţinut lui, fără nicio influenţă sau presiune din exterior, iar acuzatorul a confirmat că este mulţumit de reprezentarea sa legală în cauză. Solicitarea a venit din partea acuzatorului care a cerut respingerea cauzei. Acesta nu a fost niciodată altceva decât o persoană tulburată care a făcut acuzaţii false fără absolut nicio susţinere. Ne bucurăm că i s-a făcut dreptate clientului nostru şi că acum poate merge mai departe cu viaţa şi cariera lui.”

Citește și:
Julia Roberts și Danny Moder au sărbătorit 21 de ani de căsnicie. Actrița a dezvăluit o imagine rară cu soțul său

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people