Ricky Martin, apariție inedită alături de gemenii lui, Matteo și Valentino

Matteo și Valentino au urcat pe scenă în timpului concertului tatălui lor, Ricky Martin.

Ricky Martin, apariție inedită alături de gemenii lui, Matteo și Valentino

Ricky Martin a avut parte de o surpriză de proporții în timpul concertului său din Locarno, Elveția. Gemenii lui, Matteo și Valentino, în vârstă de 14 ani, l-au luat prin surprindere și au urcat pe scenă, unde au făcut un show exploziv. Cei doi adolescenți au dansat alături de tatăl lor și au animat atmosfera, transformând concertul într-un moment extrem de emoționant pentru Ricky Martin.

„Ce surpriză frumoasă! Când gemenii mei au venit pe scenă cu mine pentru prima dată în Locarno, Elveția 🇨🇭”, a scris Ricky Martin în descrierea video-ului în care apare alături de băieții săi.

Așa cum era de așteptat, fanii artistului au reacționat la clipul video inedit, observând că Martin pare extrem de fericit, în ciuda faptul că în urmă cu câteva săptămâni și-a anunțat divorțul de partenerul său, Jwan Yosef.

Artistul în vârstă de 51 de ani și Jwan, de 38 de ani, au mărturisit la începutul lunii că divorțează după șase ani de căsnicie, iar recent o sursă a dezvăluit cum cei doi ar fi fost mai mulți ani la rând implicați într-o relație „deschisă.”

Sursa a precizat că cei doi și-au încheiat căsnicia „pe cale amiabilă” și speră să împartă custodia celor patru copii ai lor: gemenii Matteo și Valentino, în vârstă de 14 ani, pe care cântărețul îi are prin intermediul unei mame surogat înainte de a se căsători cu Jwan Yosef, și Lucia, de 4 ani, și Renn, de 3 ani.

„La fel ca multe cupluri, Ricky și Jwan au avut o relație deschisă în cea mai mare parte a căsniciei lor și acest lucru a funcționat pentru ei, până când nu a mai funcționat. Acestea fiind spuse, niciunul dintre ei nu s-a îndrăgostit de altcineva. Relațiile intime au fost ceva în care s-au implicat împreună și separat cu alți parteneri. În cele din urmă au decis că este mai bine pentru ei, pentru bunăstarea lor și pentru copiii lor dacă se termină pe cale amiabilă', a declarat sursa pentru DailyMail.com.

Fostul cuplu nu a vorbit niciodată în public despre aspectele mai intime ale căsniciei. Cu toate acestea, Ricky Martin și-a exprimat sprijinul pentru relațiile deschise în 2018, când a portretizat una pe ecran în seria „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story.” La momentul respectiv, Martin, care a jucat rolul partenerului lui Versace, Antonio D’Amico, a declarat că speră să ajute la normalizarea relațiilor deschise, precum cea în care se aflau cei doi bărbați.

„Vreau să normalizez relații ca aceasta. Este bine pentru lume, este bine pentru mine ca bărbat gay care are copii. Este important să facem lumină asupra cuplurilor cunoscute ca acesta”, a spus el, potrivit Pink News.

Potrivit sursei, căsnicia dintre Ricky Martin și Jwan Yosef a luat sfârșit după ce amândoi și-ar fi dat seama că nu mai exista „pasiune' între ei. O altă problemă cu care s-ar fi confruntat fostul cuplu, a adăugat sursa, ar fi fost faptul că Jwan simțea că există un „dezechilibru uriaș” între ei, de;i partenerul lui „îi spunea mereu că nu este cazul.”

În urma anunțului legat de divorț, Ricky Martin vrea să obțină custodia comună a celor doi copii pe care îi are cu soțul său, Jwan Yosef, potrivit unui raport. Cuplul a anunțat recent că se separă, după șase ani de căsnicie, dar a declarat că se implică în continuare în „creșterea comună” a copiilor lor.

În cererea de divorț depusă de Martin, obținută de People, cântărețul a cerut custodia comună a fiicei sale, Lucia, și a fiului său, Renn. Artistul a precizat „diferențele ireconciliabile” ca motiv al divorțului de Yosef.

Citește și:
Paris Hilton, imagini rare cu fiul său, Phoenix, în vârstă de șase luni

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people