Richard Gere și soția sa, Alejandra Silva, în ipostaze tandre la Festivalul de Film de la Zurich. Cum au fost fotografiați cei doi

Richard Gere și soția sa, Alejandra Silva, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Richard Gere și soția sa, Alejandra Silva, în ipostaze tandre la Festivalul de Film de la Zurich. Cum au fost fotografiați cei doi

Richard Gere și Alejandra Silva au participat la Festivalul de Film de la Zurich pentru proiecția filmului „Wisdom of Happiness”, pe care actorul l-a produs. Gere, în vârstă de 75 de ani, și Silva, în vârstă de 41 de ani, care s-au căsătorit în secret în 2018, erau într-o dispoziție foarte bună și nu s-au ferit să își arate afecțiunea în public. Cei doi au pozat pe covorul roșu în timp ce se țineau în brațe.

Pentru eveniment, actorul a purtat un tuxedo clasic negru, în timp ce Silva a ales o rochie albă lungă, cu detalii argintii.

Cei doi au avut o altă apariție rară pe covorul roșu luna trecută la Gala amfAR de la Veneția, precum și la evenimentul Armani de la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. În aprilie, Gere și Silva au participat la Gala City Harvest 2024 din New York.

Richard Gere și soția lui, Alejandra Silva, care s-au căsătorit în 2018 în secret, s-au cunoscut într-o perioadă dificilă pentru ea, mai exact atunci când se afla în proces de divorț cu fostul soț, magnatul minier Robert Friedland. Actorul și-a întâlnit viitoarea soție în 2014, în Italia, într-un hotel luxos de tip boutique de care se ocupa la vremea respectivă. Ulterior, în iunie 2015, relația lor a fost făcută publică.

Relația celor doi a fost oficializată în cadrul unei ceremonii civile ținute în Spania și la scurt timp după a urmat și o petrecere în New York, unde au fost prezenți prietenii și familia actorului la reședința sa.

„Eram puțin pierdută, fără lumină, iar faptul că l-am întâlnit pe el mi-a dat sens vieții”, spunea Silva într-o declarație pentru publicația ¡Hola!. „Am găsit viața liniștită, fericită pe care am căutat-o întotdeauna”, a adăugat Gere.

Richard Gere și soția lui, Alejandra Silva, au preferat până acum să-și păstreze relația departe de lumina reflectoarelor și sunt discreți și în ceea ce îi privește pe cei doi băieți pe care îi au împreună. Richard Gere a mai fost căsătorit în trecut cu supermodelul Cindy Crawford, din 1991 până în 1995, dar și cu actrița Carey Lowell, din 2002 până în 2016, cu ea având și un fiu pe nume Homer.

Cindy Crawford a vorbit recent despre căsnicia lor, care a durat timp de patru ani.

Cred că vârsta de 20 de ani, pentru femei, este o perioadă în care începi să te simți în largul tău, să îți simți propria putere și să te conectezi la forța ta interioară”, a declarat Cindy Crawford în serialul „The Supermodel”, în urmă cu câțiva ani. „El era mai în vârstă, așa că eram ca și cum aș fi fost într-un cerc diferit și nu mai făceam unele dintre acele lucruri la modă”, a continuat ea, precizând că a fost „dispusă să se modeleze” pentru a fi cu Gere, care era cu 17 ani mai în vârstă decât ea.

Alejandra Silva, care este o publicistă și activistă de origine spaniolă, a fost căsătorită din 2012 până în 2015 cu omul de afaceri Govind Friedland. Au împreună un băiat, pe nume Albert.

Citește și:
Dezvăluiri tulburătoare: Lisa Marie Presley a păstrat trupul fiului său, Benjamin, în casa ei timp de două luni după moartea lui

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people