Richard Gere și soția sa, Alejandra Silva, apariție rară pe covorul roșu. Cuplul a strălucit la un eveniment caritabil

Richard Gere și soția sa, Alejandra Silva, au avut o apariție strălucitoare pe covorul roșu la un eveniment caritabil.

Richard Gere și soția sa, Alejandra Silva, apariție rară pe covorul roșu. Cuplul a strălucit la un eveniment caritabil

Richard Gere și Alejandra Silva au avut o rară apariție publică pentru a susține o cauză caritabilă. Cuplul a participat la gala 2024 City Harvest Gala din New York, care a avut loc la Cipriani 42nd Street, un loc frecventat de celebrități.

Richard Gere, apariție strălucitoare alături de soția lui

Richard Gere și Alejandra Silva, care s-au căsătorit în secret în 2018, și-au lăsat copiii acasă pentru întâlnirea de la mijlocul săptămânii, în timp ce au pozat alături de John Legend și soția sa, Chrissy Teigen. Actorul din Pretty Woman în vârstă de 74 de ani a arătat elegant într-un costum albastru marin, împreună cu o cămașă de culoare albastru deschis și pantofi negri. El și-a privit cu admirație soția și a radiat în timp ce au pozat împreună.

sursa: Profimedia

Alejandra Silva a uimit într-o rochie de seară cu volane negre de la BCBGMAXAZRIA, care avea bretele subțiri și un corset transparent. Ea a asortat rochia din tul cu un colier argintiu strălucitor și cercei. De asemenea, activista spaniolă a accesorizat look-ul cu o pereche de pantofi cu platformă argintie și o geantă asortată cu paiete.

sursa: Profimedia

Gere și Silva, care și-au sărbătorit recent cea de-a șasea aniversare de la nuntă, au ținut cea mai mare parte a căsniciei lor departe de ochii publicului. De asemenea, ei împărtășesc rareori imagini alături de copiii lor, Alexander, în vârstă de 5 ani, și un copil de 4 ani al cărui nume nu a fost dezvăluit.

Actorul din Runaway Bride, care a fost căsătorit anterior cu Carey Lowell din 2002 până în 2016, îl are în comun cu modelul și pe Homer, în vârstă de 24 de ani. Prima sa soție, modelul Cindy Crawford, a vorbit recent despre căsnicia lor, care a durat din 1991 până în 1995.

„Cred că vârsta de 20 de ani, pentru femei, este o perioadă în care începi să te simți în largul tău, să îți simți propria putere și să te conectezi la forța ta interioară”, a declarat Cindy Crawford în serialul „The Supermodel”, la sfârșitul anului trecut. „El era mai în vârstă, așa că eram ca și cum aș fi fost într-un cerc diferit și nu mai făceam unele dintre acele lucruri la modă”, a continuat ea, precizând că a fost „dispusă să se modeleze” pentru a fi cu Gere, care era cu 17 ani mai în vârstă decât ea.

Alejandra Silva, la rândul ei, a fost căsătorită cu omul de afaceri Govind Friedland între 2012 și 2015, iar fostul cuplu are o relație bună în ceea ce privește creșterea fiului lor, Albert, în vârstă de 10 ani.

Actorul a vorbit despre începutul carierei sale

Richard Gere a devenit un nume cunoscut încă de la rolul său de debutant în filmul controversat American Gigolo din 1980, dar primele sale zile în New York nu au fost atât de pline de farmec. Celebrul actor a vorbit deschis despre viața pe care a avut-o înainte să devină faimos și cât de grea a fost acea perioadă.

Deși acum este cunoscut pentru rolurile sale iconice din Pretty Woman sau Unfaithful, Richard Gere nu a dus tot timpul viața lipsită de griji de acum. Într-un interviu pentru Page Six, actorul a dezvăluit detalii neștiute despre începuturile carierei sale, când încerca să își facă loc printre marii actori.

„Mâncarea mea de bază erau ouăle. Eram înfometat în anii ’70, ca actor aflat la începutul carierei mele, încercând să reușesc. Am fost destul de norocos să lucrez, dar nu erau mulți actori care să facă bani pe atunci. Am jucat pentru prima dată pe Broadway. De fapt, am jucat în afara Broadway-ului, apoi am ieșit complet în afara Broadway-ului”, a spus actorul pentru Page Six.

Citește și:
Lia Bugnar, acuzații la adresa producătorilor Asia Express, emisiune în care a concurat alături de Maria Buză: „Te-ai dus acolo, ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people