Richard Gere, imagini rare cu soția sa, Alejandra Silva, și copiii lor

Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsătorit în 2018 și au împreună doi copii.

Richard Gere, imagini rare cu soția sa, Alejandra Silva, și copiii lor

De Ziua Tătălui, Alejandra Silva i-a transmis un mesaj emoționant soțului său, Richard Gere. În plus, aceasta a dezvăluit și o serie de imagini rare cu actorul în vârstă de 74 de ani și copiii lor: Alexander, în vârstă de 5 ani, un fiu mai mic, în vârstă de 3 ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, și Albert, în vârstă de 9 ani, fiul Alejandrei dintr-o relație anterioară. Cum cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește familia lor, Silva, în vârstă de 41 de ani, a acoperit fețele copiilor în imaginile împărtășite pe Instagram.

„La mulți ani de Ziua Tatălui celui mai minunat tată pe care și-l puteau dori patru băieți vreodată”, a scris Alejandra Silva în descrierea unui carusel de fotografii de familie. Gere mai are un fiu, Homer James, de 24 de ani, cu fosta lui soție, Carey Lowell, și este tată vitreg pentru fiica acesteia, Hannah.

„Răbdarea ta nesfârșită, dragostea și dedicarea sunt cu adevărat remarcabile. La mulți ani de Ziua Tatălui bărbatului care este mereu alături de noi, făcând fiecare moment special. Cu drag, Mama, James, Alexander, Albert, Homer”, a scris Alejandra Silva, care a împărtășit apoi pe Instagram Stories o imagine cu familia sa la plajă.

Richard Gere și Alejandra Silva s-au cunoscut într-o perioadă dificilă pentru ea, mai exact atunci când divorța de miliardarul Robert Friedland. Gere a întâlnit-o pe Silva în 2014, în Italia, în hotelul de tip boutique de care se ocupa la vremea respectivă.

Relația celor doi a fost oficializată în cadrul unei ceremonii civile ținute în Spania, iar la scurt timp după a urmat și o petrecere în New York, unde au fost prezenți prietenii și familia actorului.

„Eram puțin pierdută, fără lumină, iar faptul că l-am întâlnit pe el mi-a dat sens vieții,' spunea Alejandra Silva într-o declarație pentru publicația ¡Hola!. „Am găsit viața liniștită, fericită pe care am căutat-o întotdeauna” a adăugat și Gere.

Actorul Richard Gere a mai fost căsătorit în trecut cu supermodelul Cindy Crawford dar și cu actrița Carey Lowell, cu cea din urmă având și un fiu pe nume Homer, acum în vârstă de 24 de ani. Prima sa soție, Cindy Crawford, a vorbit recent despre căsnicia lor, care a durat din 1991 până în 1995.

„Cred că vârsta de 20 de ani, pentru femei, este o perioadă în care începi să te simți în largul tău, să îți simți propria putere și să te conectezi la forța ta interioară', a declarat Cindy Crawford în serialul The Supermodel. „El era mai în vârstă, așa că eram ca și cum aș fi fost într-un cerc diferit și nu mai făceam unele dintre acele lucruri la modă”, a continuat ea, precizând că a fost „dispusă să se modeleze” pentru a fi cu Gere, care era cu 17 ani mai în vârstă decât ea.

Deși acum este cunoscut pentru rolurile sale iconice din Pretty Woman sau Unfaithful, Richard Gere nu a dus tot timpul viața lipsită de griji de acum. Într-un interviu pentru Page Six, actorul a dezvăluit detalii neștiute despre începuturile carierei sale, când încerca să își facă loc printre marii actori.

„Mâncarea mea de bază erau ouăle. Eram înfometat în anii 70, ca actor aflat la începutul carierei mele, încercând să reușesc. Am fost destul de norocos să lucrez, dar nu erau mulți actori care să facă bani pe atunci. Am jucat pentru prima dată pe Broadway. De fapt, am jucat în afara Broadway-ului, apoi am ieșit complet în afara Broadway-ului”, a spus actorul pentru Page Six.

Citește și:
A$AP Rocky, imagini adorabile cu copiii săi de Ziua Tatălui. Cei trei au pozat pentru noua campanie Bottega Veneta

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people