Revenirea lui Kate Middleton la Wimbledon, ovaționată de public. Ce reacție a avut Prințesa Charlotte?

Revenirea lui Kate Middleton la Wimbledon, la finala masculină a turneului de Grand Slam, a fost celebrată cu entuziasm, în picioare, de public. Cum a reacționat Prințesa Charlotte, care a însoțit-o?

Revenirea lui Kate Middleton la Wimbledon, ovaționată de public. Ce reacție a avut Prințesa Charlotte?

Revenirea lui Kate Middleton pe terenul central al complexului Wimbledon, cu ocazia finalei masculine a prestigiosului turneu de tenis, a stârnit frenezie în rândul publicului. Prințesa de Wales, care patronează competiția și acordă, conform tradiției, trofeele la finalul concursului, a fost o apariție îndelung așteptată anul acesta, la care nici măcar organizatorii nu îndrăzneau să spere prea mult, pe fondul tratamentului pe care aceasta îl primește pentru cancer. Însă prințesa, în vârstă de 42 de ani, a reușit în cele din urmă să participe la una dintre finale, însoțită de fiica ei, Prințesa Charlotte, ocupându-și locurile în Loja regală, alături de Pippa Middleton, pentru a urmări meciul dintre spaniolul Carlos Alcaraz și sârbul Novak Djokovic.

Publicul venit să vadă finala (pentru care prețurile biletelor au ajuns și la 10.000 de lire) a fost de-a dreptul entuziasmat, încă dinainte ca meciul de tenis să înceapă, de revenirea lui Kate Middleton la Wimbledon. Mii de oameni au ovaționat-o în picioare pe prințesă, ale cărei apariții publice au fost foarte rare în ultima perioadă, fapt care a și cauzat multe speculații din partea presei tabloide. Prințesa Charlotte a fost profund impresionată de primirea de care s-a bucurat mama ei, lucru vizibil și în imaginile surprinse la eveniment. Micuța a zâmbit de-a lungul întregului episod în care cele două și-au ocupat locurile în lojă, mândră de reacția generată de mama sa. Mai mult, Kate însăși, care de obicei nu încearcă să atragă atenția asupra propriei persoane, așezându-se imediat, a stat pentru o clipă pentru a se bucura de primirea călduroasă.

Revenirea lui Kate Middleton la Wimbledon a fost marcată și de ținuta șic aleasă de aceasta. Prințesa de Wales a purtat o rochie mov realizată de brand-ul Safiyaa, accesorizată cu o broșă care simbolizează rolul pe care îl joacă în cadrul All England Lawn Tennis and Croquet Club. Numită Cecilia Lilac Midi Dress, rochia costă 8.216 lei, iar prințesa a accesorizat ținuta cu o poșetă LK Bennett, pantofi Camilla Elphick Lucia în valoare de 395 de dolari și ochelari de soare de la Victoria Beckham. Și micuța Prințesă Charlotte a purtat o ținută stylish: o rochie bleumarin cu buline și ochelari de soare care să facă mai simplă urmărirea meciului într-o zi însorită. Aceasta a părut foarte încântată de ce a văzut pe teren și s-a bucurat de victoria lui Carlos Alcaraz, pe care l-a și cunoscut ulterior. Aceasta a fost cea de-a doua apariție a micii prințese în Loja regală, ea fiind prezentă și anul trecut, alături de fratele ei, Prințul George. Cei doi au început să participe la turneu de la vârsta de 8 ani, cu toate că, în general, copiii nu sunt bineveniți în Royal Box (deși, desigur, se fac excepții pentru copiii familiei regale).

Kate Middleton a fost de-a lungul anilor o prezență constantă la competiția de tenis pe iarbă, aceasta participând în mai multe zile la meciuri, încă dinainte de a fi numită în postura de protectoare a clubului. În afara anului 2020, când restricțiile impuse de pandemie au modificat regulile de participare, și a anului 2013, când sarcina ei era foarte avansată, Kate Middleton a dorit să vadă multiple confruntări în arenă. De data aceasta, însă, revenirea lui Kate Middleton la Wimbledon a avut o semnificație mai specială, dat fiind faptul că aceasta și-a luat o pauză de la îndatoririle regale, pentru a urma un tratament împotriva cancerului. Ea mai apăruse, cu doar câteva săptămâni în urmă, și la ceremonia Trooping the Colour, cu ocazia aniversării Regelui Charles.

Prințul William nu a fost alături de soția sa cu această ocazie, el participând, în calitatea sa de președinte al Asociației de fotbal, în Germania, la finala Campionatului European de fotbal, între echipele Angliei și Spaniei, alături de fiul său, Prințul George.

Citește și:
Imagini inedite de la nunta de 600 milioane de dolari din India a cuplului Radhika Merchant & Anant Ambani. Ce ținute au purtat mirii și ce vedete au participat

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people