Relația dintre Gigi Hadid și Bradley Cooper devine din ce în ce mai serioasă. Ce au declarat surse apropiate celor doi

Gigi Hadid și Bradley Cooper au fost surprinși pentru prima oară împreună în urmă cu o lună.

Relația dintre Gigi Hadid și Bradley Cooper devine din ce în ce mai serioasă. Ce au declarat surse apropiate celor doi

Chiar dacă au fost văzuți pentru prima oară împreună în urmă cu doar o lună, Gigi Hadid și Bradley Cooper au o relație destul de serioasă. Cel puțin asta au afirmat surse apropiate, care au declarat pentru publicația Page Six că cei doi „sunt împreună în fiecare zi”.

Devine foarte repede ceva serios. Relația lor este pe steroizi”, au mai adăugat apropiații.

Se pare că actorul în vârstă de 48 de ani este atras nu doar de frumusețea supermodelului, ci și de inteligența ei.

„El o găsește interesantă din punct de vedere intelectual”, a spus sursa pentru Page Six.

În acest weekend, Cooper și Hadid au fost văzuți plecând împreună din localul Zero Bond, în jurul orei 3 dimineața, după ce modelul s-a bucurat de o cină alături de prietenele sale, Taylor Swift, Selena Gomez, Brittany Mahomes, Sophie Turner și Cara Delevingne.

Sursa a mai spus și că lucrurile merg atât de bine între cei doi, încât aceștia ar putea avea un viitor împreună.

„Bradley îmbătrânește. La un moment dat, ar putea spune: ‘Îmi place să mă trezesc și să îi văd chipul și să beau o cafea cu ea'”.

Gigi Hadid și Bradley Cooper ar fi făcut cunoștință după ce au fost prezentați de Irina Shayk, fosta iubită a actorului. La doar o săptămână după ce supermodelul în vârstă de 28 de ani și actorul în vârstă de 48 de ani au stârnit pentru prima dată zvonuri despre o posibilă legătură romantică, o persoană din interior a dezvăluit pentru The Messenger cum s-a ajuns la acest cuplu aparent întâmplător.

„Gigi a fost prezentată lui Bradley prin Irina Shayk și prietenii lor comuni din industrie. Gigi și Irina au fost apropiate de-a lungul anilor în timp ce lucrau împreună, iar Gigi și Bradley au mai ieșit împreună înainte, dar a fost întotdeauna prietenos în contexte sociale”, a declarat sursa pentru publicație.

Se pare că Bradley este „nerăbdător să iasă din nou la întâlniri și să aibă o relație”, potrivit unei surse care susține că nou relație l-a înfuriat pe fostul iubit al lui Gigi, Zayn Malik, în vârstă de 30 de ani, cu care are o fiică pe nume Khai, în vârstă de trei ani.

„Bradley este entuziasmat de ideea de a o cunoaște pe Gigi. Nu a mai simțit această emoție în legătură cu o femeie de foarte mult timp. O iau încet, dar el este foarte îndrăgostit de ea. Ea este exact genul lui. Gigi este o mamă bună pentru fiica ei, Khai, iar Bradley găsește acest lucru foarte atrăgător. Îl susține pe Bradley în privința sobrietății, care este crucială pentru el”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru DailyMail.com. 

La finalul verii, Bradley Cooper și fosta sa parteneră, Irina Shayk, au stârnit zvonuri după ce au plecat împreună în vacanță, alături de fetița lor. În timp ce modelul se întâlnește în prezent cu Tom Brady, imaginile topless realizate în vacanță, alături de cele în care par foarte apropiați, i-au determinat pe fani să creadă într-o împăcare.

Pe de altă parte, Gigi Hadid a fost văzută în nenumărate rânduri în compania lui Leonardo DiCaprio. Surse declarau în ultimele luni că între cei doi există o relație foarte bună, ba chiar că au fost momente când flirtau unul cu celălalt. Cu toate acestea, relația dintre ei nu a trecut la următorul nivel, actorul fiind ulterior surprins în compania modelului Vittoria Ceretti.

Citește și:
Kourtney Kardashian și Travis Barker au întâmpinat primul copil împreună

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people