Regina Rania a Iordaniei și Regina Letizia a Spaniei, apariții spectaculoase la Madrid la același eveniment

Regina Rania a Iordaniei și Regina Letizia a Spaniei s-au reunit în cadrul unei vizite oficiale la Madrid.

Regina Rania a Iordaniei și Regina Letizia a Spaniei, apariții spectaculoase la Madrid la același eveniment

Regina Rania și Regina Letizia s-au reîntâlnit într-o vizită rară, iar cele două au atras toate privirile. Reginele consort ale Iordaniei și Spaniei s-au întâlnit luni, pe 19 iunie, la Madrid, pentru o vizită oficială la Instituția Patrimoniului Național de la Palatul Regal, unde au fost fotografiate în timpul unor ateliere speciale.

Regina Rania a Iordaniei și Regina Letizia a Spaniei, împreună la Madrid

În timpul vizitei lor la muzeu, Regina Rania a Iordaniei și Regina Letizia a Spaniei, care sunt prietene de mult timp și au fost surprinse de mai multe ori împreună de-a lungul domniilor lor, s-au oprit la atelierul de dulgherie și aurire a bunurilor mobile. După vizita la ateliere, Regina Letizia și Regina Rania s-au alăturat soților lor, Regele Felipe și Regele Abdullah pentru un prânz oficial.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Pentru acest eveniment, Regina Rania a purtat un look Dior, format dintr-o rochie midi neagră, cu detalii sclipitoare în talie, pantofi stiletto burgundy și o geantă de umăr albă. Regina Letizia a purtat o rochie roz cu flori de la Diego Estrada și o pereche de pantofi violet.

Atelierele de lucru au ca scop să ofere programe de formare pentru ocuparea forței de muncă publice pentru oameni, prin intermediul practicilor de restaurare a patrimoniului cultural, și să încurajeze interesul și participarea la aceste meserii. De asemenea, familiile regale a avut ocazia să vadă ateliere de grădinărit, tapițerie și șelărie, printre altele.

Regina Rania și Regele Abdullah se află în vizită în Spania în cadrul Procesului de la Aqaba, o inițiativă a Regelui Iordaniei care vizează organizarea unei serii de reuniuni internaționale în scopul consolidării cooperării militare și de securitate, a coordonării și a schimbului de experiență între partenerii regionali și internaționali ai Iordaniei în vederea combaterii terorismului.

Regina Letizia și Regele Felipe, absenți de la nunta Prințului moștenitor Hussein

Fără îndoială, Reginele au fost fericite să se reîntâlnească una cu cealaltă, după ce Regina Letizia și Regele Felipe nu au putut participa la nunta Prințului moștenitor Hussein și a soției sale, arhitecta saudită Rajwa Alsaif, în Iordania. Nunta a avut loc la începutul lunii iunie, dar se crede că Regina și Regele Spaniei aveau deja angajamente regale. Fostul Rege și fosta Regină a Spaniei, Juan Carlos și Sofia, au participat la nunta de pe 1 iunie.

Deși Regina Letizia și soțul ei, Regele Felipe, nu au putut participa la nunta Prințului moștenitor Hussein, aceasta a găzduit alți membrii ai familiilor regale europene. La nunta propriu-zisă au participat membri ai familiei regale din întreaga lume și demnitari străini, precum prima doamnă a SUA, Jill Biden, care a sosit împreună cu fiica sa, Ashley. Prințul William și Kate Middleton s-au numărat printre invitații regali, iar verișoara Prințului William, Prințesa Beatrice, a fost și ea prezentă, împreună cu soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi.

Înainte de nunta Prințului moștenitor Hussein cu Rajwa Alsaif, Regina Rania a adus un omagiu emoționant miresei, descriind-o pe domnișoara Rajwa ca fiind „cea mai dulce și mai frumoasă viitoare mireasă', adăugând că îi este la fel de prețioasă ca și fiicele sale, Prințesele Iman și Salma.

Citește și:
Gestul cu care Andreea Bălan pare să confirme relația cu Victor Cornea. Cum a reacționat acesta

FOTO: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people