Regina Rania a Iordaniei și Regele Abdullah sărbătoresc 30 de ani de căsnicie: „Fiecare zi ce trece ne apropie”

Regina Rania a Iordaniei și soțul ei, Regele Abdullah, au împlinit 30 de ani de căsnicie.

Regina Rania a Iordaniei și Regele Abdullah sărbătoresc 30 de ani de căsnicie: „Fiecare zi ce trece ne apropie”

Regina Rania a Iordaniei a marcat cea de-a 30-a aniversare alături de Regele Abdullah, împărtășind online o selecție inedită de fotografii. Monarhul, în vârstă de 52 de ani, a accesat ieri contul său de Instagram pentru a împărtăși două postări care celebrează fericitul eveniment, alături de un mesaj emoționant transmis către soțul ei.

Regina Rania a Iordaniei și Regele Abdullah au împlinit 30 de ani de căsătorie

În prima postare, Regina Rania a distribuit un videoclip cu imagini emoționante ale celor doi împreună, inclusiv o fotografie din ziua nunții lor fastuoase de la Palatul Zahran din Amman, în 1993. Cuplul îndrăgostit a putut fi văzut ținându-se de mână în timp ce își împărtășeau o privire afectuoasă și chiar făcându-și un selfie împreună.

„Fiecare zi care trece ne aduce mai aproape și fiecare an care trece îmi arată cât de incredibil de binecuvântată sunt să îmi petrec viața alături de tine. La mulți ani la 30 de ani, Regele meu”, a scris Rania la prima ei postare.

În cea de-a doua postare a sa, Regina Iordaniei a împărtășit o nouă fotografie cu soțul ei, precum și una cu un buchet uimitor de flori colorate. Fotografia o arată pe Rania, îmbrăcată într-o elegantă rochie albă cu model, stând alături de soțul ei, care purta un costum complet negru.

Cuplul s-a întâlnit prima dată la dineul unei cunoștințe în 1992 și s-a logodit șase luni mai târziu, înainte de a schimba jurămintele pe 10 iunie 1993. Ceremonia lor fastuoasă a avut loc la Palatul Zahran din Amman și a avut un asemenea impact încât a fost numită sărbătoare națională. Pentru nunta sa, Regina Rania a purtat o ținută ce respecta protocolul, deși a încălcat tradiția regală prin faptul că nu a purtat o tiară.

Ce regulă a încălcat Regina la nunta sa

Tradiția prevedea că o mireasă regală trebuie să poarte la nunta sa bijuterii din propria familie, însă născută într-o familie palestiniană modestă din Kuweit, Regina Rania nu provenea dintr-o categorie nobilă care să aibă la dispoziție o gamă impresionantă de bijuterii. După ce a fost crescută alături de cei doi frați ai săi în orașul Tulkarm din Cisiordania și a muncit din greu pentru realizările sale, decizia sa de a nu purta tiara a fost o declarație ce a marcat faptul că nu își va uita începuturile umile.

După nuntă, cei doi au devenit părinții Prințului moștenitor Hussein, în vârstă de 28 de ani, ai Prințesei Iman, în vârstă de 26 de ani, ai Prințesei Salma, în vârstă de 22 de ani, și al Prințului Hashem, în vârstă de 18 ani.

Cu doar câteva zile în urmă, cei doi au avut bucuria de a-l vedea pe fiul lor, Prințul moștenitor Hussein, căsătorindu-se cu Rajwa al-Saif în cadrul unei nunți spectaculoase în Amman, la care au participat Prințul și Prințesa de Wales. Înaintea nunții lor, Regina Rania a adus un omagiu emoționant miresei, descriind-o pe domnișoara Rajwa ca fiind „cea mai dulce și mai frumoasă viitoare mireasă”, adăugând că îi este la fel de prețioasă ca și fiicele sale, Prințesele Iman și Salma.

Citește și:
Sean Penn, surprins în ipostaze romantice alături de noua sa iubită

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people