Regina Letizia a Spaniei, imagini de colecție alături de familia sa

Regina Letizia și Regele Felipe se bucură de o vacanță în Spania alături de cele două fiice ale lor.

Regina Letizia a Spaniei, imagini de colecție alături de familia sa

Regina Letizia și Regele Felipe își petrec vacanța de vară alături de cele două fiice ale lor, Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, și Prințesa Sofia, în vârstă de 16 ani, în Palma de Mallorca, Spania. La începutul acestei săptămâni, cei patru au vizitat Jardines de Alfàbia, o atracție populară din Mallorca, ce face parte din Patrimoniului Mondial UNESCO.

Foto: Profimedia

Pentru plimbare, familia regală a ales ținute casual, însă extrem de chic. Regina Letizia a Spaniei și cele două fiice ale sale au optat pentru rochii colorate, pe care le-au accesorizat cu espadrile, în timp ce Regele Felipe al Spaniei a purtat o cămașă și o pereche de pantaloni albi.

Foto: Profimedia

În urmă cu o lună, Regina Letizia a Spaniei și Regina Rania a Iordaniei s-au întâlnit la Madrid, pentru o vizită oficială la Instituția Patrimoniului Național de la Palatul Regal.

În timpul vizitei lor la muzeu, Regina Rania a Iordaniei și Regina Letizia a Spaniei, care sunt prietene de mult timp și au fost surprinse de mai multe ori împreună de-a lungul domniilor lor, s-au oprit la câteva ateliere. După această vizită, Regina Letizia și Regina Rania s-au alăturat soților lor, Regele Felipe și Regele Abdullah, pentru un prânz oficial.

Pentru acest eveniment, Regina Rania a Iordaniei a purtat un look Dior, format dintr-o rochie midi neagră, cu detalii sclipitoare în talie, pantofi stiletto burgundy și o geantă de umăr albă. Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie roz cu flori de la Diego Estrada și o pereche de pantofi violet.

Fără îndoială, Reginele au fost fericite să se reîntâlnească una cu cealaltă, după ce Regina Letizia și Regele Felipe nu au putut participa la nunta Prințului moștenitor Hussein și a soției sale, arhitecta saudită Rajwa Alsaif, în Iordania. Nunta a avut loc la începutul lunii iunie, dar se crede că Regina și Regele Spaniei aveau deja angajamente regale. Fostul Rege și fosta Regină a Spaniei, Juan Carlos și Sofia, au participat la nunta de pe 1 iunie.

Citește și:
Cei trei copii ai Prințesei Sofia și ai Prințului Carl Philip al Suediei, într-un portret rar de familie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people