Regina Letizia a Spaniei, apariție glam la deschiderea stagiunii Teatrului Regal din Madrid, într-o rochie pe care o poți avea și tu

Regina Letizia a Spaniei a uimit cu apariția sa pe covorul roșu.

Regina Letizia a Spaniei, apariție glam la deschiderea stagiunii Teatrului Regal din Madrid, într-o rochie pe care o poți avea și tu

Regina Letizia a Spaniei a strălucit într-o rochie neagră elegantă la un eveniment pe covorul roșu, desfășurat în capitala spaniolă. Regina, în vârstă de 52 de ani, a emanat eleganță în timp ce saluta mulțimea adunată la deschiderea stagiunii Teatrului Regal din Madrid, unde a fost însoțită de soțul ei, Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani.

Regina Letizia a Spaniei, apariție inedită într-o ținută sustenabilă

Ea a optat să poarte din nou o rochie midi neagră din colecția H&M Conscious din 2018, pe care a mai purtat-o la o ceremonie de premiere în Girona anul trecut. Dacă în 2023 a combinat această rochie cu pantofi stiletto argintii, de această dată a ales o pereche de sandale argintii cu toc gros și vârf deschis.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Încă radiind după aniversarea sa, Letizia a afișat un zâmbet larg în timp ce parcurgea covorul roșu alături de soțul ei, oprindu-se să salute invitații și fanii. Decolteul adânc al rochiei i-a accentuat silueta, iar detaliile fără mâneci i-au pus în valoare brațele tonifiate, un detaliu distinctiv al Reginei.

Volanele rochiei au adăugat o notă specială acestei ținute deja remarcabile. Pentru a completa ansamblul, Regina Letizia a asortat rochia cu un clutch alb-negru. Machiajul său a fost la fel de spectaculos precum ținuta: a optat pentru un ruj lucios, fard de pleoape în tonuri de maro strălucitoare și un iluminator subtil.

Coafura sa, cu părul brunet stilizat impecabil, a fost completată de cercei argintii cu cristale sclipitoare.

Regele Felipe a atras și el privirile pe covorul roșu, purtând un costum negru elegant, cravată bleu și pantofi negri din piele. Cuplul regal a fost prezent la deschiderea stagiunii 2024/2025 a Teatrului Regal din Madrid.

Această apariție vine la scurt timp după ce Regina Letizia a fost văzută săptămâna trecută purtând o rochie din denim cu curea, la o ceremonie de premiere pentru mediu, desfășurată tot în Madrid.

Regina, care și-a sărbătorit recent împlinirea vârstei de 52 de ani pe 15 septembrie, a prezentat premiile Retina Eco, aflate la a patra ediție, la Muzeul Național Centro de Arte Reina Sofía din capitala spaniolă. Cunoscută pentru garderoba sa modernă, Letizia a ales o rochie midi din denim în valoare de 730 de lire sterline, creată de brandul newyorkez Carolina Herrera, pentru acest eveniment prestigios.

Rochia fără mâneci, cu decolteu rotund și cusături albe contrastante, era evidențiată de o curea lată din același material, care sublinia talia și crea o siluetă subțire. Letizia și-a completat ținuta cu accesorii roșii îndrăznețe, inclusiv o geantă plic din piele și pantofi cu vârf ascuțit.

sursa: Profimedia

Fosta jurnalistă și-a purtat părul brunet până la umeri, coafat drept și aranjat delicat după urechi, pentru a scoate în evidență cerceii din aur. Încă strălucind după vacanța de vară a familiei regale spaniole în Mallorca, Letizia a optat pentru un machiaj discret. A folosit doar un fard bronzant subtil, mascara neagră și un gloss pe buze.

Fotografiile surprinse la eveniment o arată pe Letizia zâmbitoare și încântată de rolul ei de gazdă a ceremoniei, care onorează proiectele inovatoare ce combat schimbările climatice și promovează sustenabilitatea.

Citește și:
Adrian Nartea, la un pas de divorț. Ce a dezvăluit actorul despre problemele din căsnicia lui: „Neajunsuri neexplicate și neexprimate din lipsă de timp și comunicare…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people