Regina Letizia a Spaniei, apariție elegantă într-o ținută roz pal la un eveniment în Madrid

Regina Letizia a Spaniei a arătat uimitor într-o rochie roz pal în timpul unui eveniment special la Madrid.

Regina Letizia a Spaniei, apariție elegantă într-o ținută roz pal la un eveniment în Madrid

Regina Letizia a Spaniei a participat la recepția de decernare a Premiului Cervantes pentru literatură spaniolă și ibero-americană. Regina în vârstă de 51 de ani a fost elegantă într-o rochie roz pal cu flori, în timp ce s-a alăturat soțului ei, Regele Felipe al VI-lea, la evenimentul de la Madrid. 

Regina Letizia a Spaniei a strălucit în roz

Rochia uimitoare, care era înfrumusețată cu flori 3D, avea mâneci lungi și o fustă plisată. Regina Letizia a Spaniei și-a completat ansamblul chic cu pantofi stiletto nud, păstrând bijuteriile într-un stil minimalist. Ea și-a purtat părul lung până la umeri liber și și-a păstrat machiajul natural.

Între timp, Regele Felipe a arătat elegant într-un costum bleumarin pe care l-a asortat cu o cravată galbenă și o cămașă albastru deschis. Familia regală spaniolă s-a aflat la Madrid pentru a înmâna premiul Miguel de Cervantes – cel mai prestigios premiu literar spaniol – scriitorului Luis Mateo Díez, în vârstă de 81 de ani, la Universitatea din Alcalá.

Recent, Regina Letizia a Spaniei a fost superbă într-o rochie elegantă din tweed, în timp ce s-a alăturat soțului ei la ceremonia de decernare a unui premiu literar. Pentru această ocazie, ea a purtat o rochie midi din tweed albastră și albă cu mâneci trei sferturi. Franjurii de la talie și din jurul manșetelor au oferit rochiei un aer modern, în timp ce cerceii cu perle au adăugat o notă de farmec. Regina a arătat superb, purtând pantofi negri cu toc și o geantă mică din piele neagră.

Familia regală, vizită oficială în Țările de Jos

Evenimentul a avut loc după vizita de stat a familiei regale spaniole în Țările de Jos, săptămâna trecută, unde au fost întâmpinați de Regina Maxima și de Regele Willem-Alexander. Împreună cu gazdele lor, Regina Letizia și Regele Felipe au arătat perfect joia trecută, când au mers la muzeul de artă STRAAT din Amsterdam.

Cele două regine au purtat rochii elegante în ceea ce a fost ultima zi a vizitei de stat a familiei regale spaniole. Letizia a purtat o rochie midi albastru marin drapată, cu un decolteu adânc. Ea și-a purtat părul prins într-un coc delicat, lăsând să se vadă o pereche de cercei cu diamante. Regina Spaniei și-a completat look-ul cu un machiaj smoky eye și accesorii albastru marin.

Între timp, Regina Maxima, în vârstă de 52 de ani, care a fost însoțită de fiica sa, Prințesa Amalia, în vârstă de 20 de ani, a purtat o rochie metalică verde vibrant și aurie, cu o fundă uriașă prinsă pe umăr. Maxima a purtat o pereche de cercei lungi aurii care se asortau perfect cu rochia ei și a purtat o geantă verde delicată. Părul ei blond a fost coafat în bucle lejere și lăsat într-o parte, iar machiajul a fost simplu, lăsând să iasă în evidență strălucirea naturală.

Prințesa Amalia, care a moștenit părul lung și blond al mamei sale, a purtat o rochie turcoaz sub o jachetă crem cu centură. Și-a completat look-ul cu o geantă aurie. Regele Felipe al Spaniei și Regele Willem-Alexander, care au fost fotografiați recent jucând baschet în costum, nu și-au dezamăgit soțiile. Cei doi bărbați au arătat elegant în costumele lor, Regele Felipe optând pentru unul negru cu o cravată roz pal, iar Regele Willem-Alexander alegând albastru. Membrii familiei regale au părut fericiți să se vadă, schimbând zâmbete și îmbrățișări.

Citește și:
Mădălina Ghenea, apariție chic pe străzile din Milano. Cum a fost surprinsă românca de paparazzi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people