Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei sărbătoresc 20 de ani de căsnicie. Imagini de colecție date acum publicității

Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia sărbătoresc săptămâna aceasta 20 de ani de căsnicie.

Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei sărbătoresc 20 de ani de căsnicie. Imagini de colecție date acum publicității

Săptămâna aceasta se împlinesc 20 de ani de la nunta Regelui Felipe al VI-lea cu Regina Letizia. Pentru a marca momentul, familia regală a dezvăluit mai multe fotografii de colecție, surprinse chiar la Palatul Zarzuela din Madrid.

Deși Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia sunt protagoniștii principali ai ședinței foto, cei doi s-au fotografiat și împreună cu cele două fiice ale lor, Prințesa Leonor și Prințesa Sofia. În imagini, Regina Letizia apare într-o ținută casual, purtând o pereche de pantofi sport, o pereche de pantaloni albi și un sacou roșu. În ceea ce îl privește pe Regele Felipe al VI-lea, acesta a optat pentru un sacou albastru, o cămașă albă și o pereche de jeanși.

Într-una dintre imaginile dezvăluite, îi putem vedea pe cei patru zâmbind larg, în timp ce stăteau pe o bancă din lemn. De asemenea, ședința foto a mai inclus și câteva portrete cu Prințesa Leonor și Prințesa Sofia.

Anul trecut, fostul cumnat al Reginei Letizia, Jamie Del Burgo, a sustinut că a avut o aventură cu ea înainte de a se căsători cu sora ei, Telma Ortiz Rocasolano. Del Burgo, care a fost căsătorit cu Telma din 2014 până în 2016, a precizat în cartea „Letizia & I” că a cunoscut-o pe Letizia în 2000 și că a început o relație cu ea cu ani înainte ca aceasta să-l întâlnească pe Regele Felipe. Antreprenorul a susținut că plănuia să o ceară în căsătorie pe Letizia în 2002, când aceasta i-a împărtășit că se întâlnește cu un „diplomat” fără nume.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

Del Burgo a mai spus că s-a întâlnit cu Letizia chiar în noaptea de dinaintea nunții și că aceasta i-a cerut să „nu o părăsească niciodată”.

„M-a luat de mână și m-a întrebat de ce nu o cerusem niciodată în căsătorie”, și-a amintit el. „Evident că nu i-am răspuns. Am încurajat-o cât de bine am putut”.

Omul de afaceri a susținut chiar că cei doi și-au menținut relația romantică și după nuntă, citând drept dovadă „fotografii, videoclipuri, telefoane mobile” și mesaje text. Cu toate acestea, Del Burgo a susținut că Letizia a pus capăt presupusei lor relații în 2011, când l-a sunat și a anunțat că nu mai puteau „continua să se vadă”.

Del Burgo a distribuit pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, un selfie nedatat cu Letizia purtând o pashmina neagră în oglinda din baie în timpul uneia dintre sarcinile sale, ca presupusă dovadă: „Iubire. Îți port pashmina”, a scris ea, potrivit lui Del Burgo. „Este ca și cum te-aș simți alături de mine. Are grijă de mine”.

Când mai mulți utilizatori de social media au pus la îndoială validitatea imaginii, omul de afaceri și-a șters contul X. Familia regală spaniolă a refuzat să comenteze afirmațiile lui Del Burgo.

Letizia a fost căsătorită anterior cu Alonso Guerrero Pérez, între 1998 și 1999. Ea era reporter de televiziune când l-a cunoscut pe Felipe, dar a renunțat la job-ul său imediat după ce a fost anunțată logodna lor, în noiembrie 2003. Un an mai târziu, pe 22 mai 2004, cei doi s-au căsătorit la Catedrala Santa María la Real de la Almudena din Madrid.

Citește și:
Prințul William, furios din cauza zvonurilor controversate legate de soția sa, Kate Middleton

Foto: Casa Regală a Spaniei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people