Regele Charles al III-lea, decizie dură în privința Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Regele Charles al III-lea ar fi cerut evacuarea Prințului Harry și a lui Meghan Markle din singura locuință rămasă cuplului în Marea Britanie.

Regele Charles al III-lea, decizie dură în privința Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Regele Charles al III-lea a decis să îi evacueze pe Prințul Harry și Meghan Markle din Frogmore Cottage, singura lor casă din Marea Britanie, s-a anunțat astăzi. Palatul Buckingham a emis o notificare de evacuare către Ducele și Ducesa de Sussex la câteva zile după ce cartea de memorii a lui Harry, Spare, în care a făcut o serie de afirmații controversate împotriva Familiei Regale, a ajuns pe rafturile din Marea Britanie în ianuarie, potrivit The Sun.

Prințul Harry și Meghan Markle, evacuați din reședința din Marea Britanie

În schimb, Palatul încearcă să înlocuiască vechii locatari cu Ducele de York, care a căzut în dizgrație și care locuiește în prezent în loja regală mai mare, susține ziarul. Deși se spune că Andrew se împotrivește mutării, Harry și Meghan tot vor fi forțați să părăsească locuința, fiind și singura lor casă rămasă în Marea Britanie, și să finalizeze complet mutarea în SUA, indiferent dacă Andrew se mută sau nu.

„Acest lucru înseamnă cu siguranță sfârșitul perioadei de timp a lui Harry și Meghan în Marea Britanie. Andrew se împotrivește ideii de a se muta în Frogmore Cottage după ce i s-a oferit săptămâna trecută. Totuși, asta arată că Harry și Meghan sunt neputincioși în a opri evacuarea.”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Frogmore Cottage, o casă de specială de pe domeniul Frogmore din Windsor, dăruită Ducelui și Ducesei de către regretata Regină în 2018 pentru nunta lor, este singura reședință rămasă în Marea Britanie a celor doi. Aceasta este situată lângă Adelaide Cottage, reședința principală a Prințului și Prințesei de Wales.

Casa mai degrabă un conac, cu cinci dormitoare și grădini întinse și a fost supusă unei renovări de mai multe milioane de lire sterline în 2018-2019 înainte ca Harry și Meghan să se mute în ea. Anterior, fusese vorba de cinci proprietăți separate pentru personalul care lucra pe domeniul Windsor.

Dezvăluirea vine în contextul în care pregătirile pentru încoronarea Regelui din luna mai sunt în plină desfășurare, pe fondul speculațiilor că Prințul Harry ar putea să nu primească o invitație.

Citește și:
Radu Ștefan Bănică, declarații neașteptate despre relația cu celebrul lui tată: „Înțelege, dar nu vrea să accepte…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people