Reese Witherspoon și Kevin Costner, cel mai nou cuplu de la Hollywood? Ce au declarat reprezentanții actriței

Reese Witherspoon și Kevin Costner s-au despărțit anul acesta de partenerii lor.

Reese Witherspoon și Kevin Costner, cel mai nou cuplu de la Hollywood? Ce au declarat reprezentanții actriței

După ce în ultimul timp au apărut mai multe știri conform cărora Reese Witherspoon și Kevin Costner ar avea o relație, un reprezentant al actriței în vârstă de 47 de ani a oferit o declarație oficială publicației People, în care infirmă zvonurile din presă.

„Această poveste este complet inventată și nu este adevărată”, a declarat acesta.

Nu este însă pentru prima oară când reprezentatul lui Witherspoon afirmă că actrița nu și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Jim Toth. În luna aprilie, acesta a subliniat faptul că Reese nu formează un cuplu cu Tom Brady, în ciuda speculațiilor care apăruseră în presă.

În luna martie, Reese Witherspoon a anunțat pe contul său de Instagram faptul că ea și soțul său, Jim Toth, au decis să meargă pe drumuri separate.

„Avem câteva veşti personale de împărtășit. Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța. Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună”, a declarat actrița.

Într-un nou interviu oferit revistei Harper’s Bazaar, Reese Witherspoon a vorbit pentru prima oară despre despărțirea de Jim Toth, mărturisind că trece printr-o perioadă „vulnerabilă.”

„Când am mai divorțat, presa tabloidă a ajuns să le spună oamenilor cum mă simțeam sau cum procesam despărțirea, și am simțit că lucrurile scapă de sub control. Să pot vorbi direct cu oamenii despre ceea ce se întâmplă în viața mea și să împărtășesc aceste lucruri la fel cum împărtășesc experiențele profesionale deosebite sau experiențele personale, mă face să mă simt mult mai autentică fiindcă pot spune lucrurile cu propria mea voce și nu las pe altcineva să controleze ceea ce se întâmplă.”

În luna martie, o sursă apropiată a declarat că Reese Witherspoon și Jim Toth au decis să se despartă fiindcă iubirea lor se transformase într-o relație platonică.

„Nu există niciun scandal sau dramă mare, doar doi oameni care, în esență, cresc un copil împreună, și nu mai au sentimente romantice unul pentru celălalt”, a declarat sursa pentru Page Six.

Aceasta a mai afirmat și că între cei doi nu mai există „nicio scânteie și niciun fel de romantism. Ea a devenit mult mai puternică decât era când s-au căsătorit și și-a extins domeniile de interes în foarte multe feluri.”

În luna mai, și Kevin Costner a anunțat că se desparte de soția sa, Christine Baumgartner, după 18 ani de căsnicie. Fostul cuplu a ajuns recent la un acord care urmează unei perioade de patru luni în care aceștia s-au luptat aprig, prin intermediul echipelor de avocați, în tribunal. Astfel, Kevin Costner a divorțat de soția sa, după ce ar fi stabilit în detaliu, într-un nou document legal, termenii separării. Conform acestui document, contractul prenupțial al cuplului stă în picioare, deși surse din apropierea celor doi au mărturisit către felurite publicații că Christine Baumgartner va obține mai mulți bani în urma divorțului decât ar fi stabilit respectivul contract.

Christine Baumgartner, în vârstă de 49 de ani, este designer de accesorii și ea a fost cea care a înaintat actele pentru divorț în luna mai, după o căsnicie care a durat 18 ani. Cei doi au împreună trei copii, iar curând după anunțul separării a devenit evident faptul că mare parte din lupta dintre cei doi s-a dat pe suma ce ar fi urmat să constituie pensia alimentară pentru aceștia. Surse din interior au arătat că cei doi și-au dorit să împartă custodia copiilor, dar până la acest moment nu este clar cum au stabilit cei doi să facă acest lucru.

Citește și:
Irina Shayk, declarații oneste despre rolul de mamă și relația cu Bradley Cooper

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people