Red carpet la Cannes 2024: Bella Hadid, Demi Moore și Catrinel Menghia au captivat toate privirile

Festivalul de la Cannes 2024 continuă în forță, cu un covor roșu plin de celebrități, ținute glam și momente memorabile. Iată care sunt vedetele care ne-au atras atenția.

Pe red carpet la Cannes au apărut în ultimele zile mai multe modele decât actrițe (nu că ar fi ceva în neregulă cu asta, dimpotrivă, chiar aceasta este una dintre tradițiile festivalului), iar ritmul premierelor pare să fi încetinit un pic, însă glamourul și rochiile spectaculoase nu au lipsit.

Cannes 2024 a intrat deja în ritmul obișnuit, cu multiple premiere, staruri cu duiumul pe covorul roșu și la felurite petreceri, și cu rochii spectaculoase fluturând pe croazetă cât e ziua de lungă.

Festivalul de la Cannes 2024 își continuă neabătut traseul, fără incidente majore, iar vedetele de la Hollywood au luat cu asalt covorul roșu al Palatului, odată cu premiera filmului The Substance, dar și cu marea premieră a controversatului The Apprentice, în care rolul principal, al lui Donald Trump, este interpretat de Sebastian Stan.

Starul din „Pam & Tommy” în vârstă de 41 de ani joacă alături de Jeremy Strong în rolul avocatului Roy Cohn și Maria Bakalova în rolul primei soții a lui Donald, Ivana Trump.

Acțiunea este plasată în anii ’70 și ’80 și urmărește parcursul fostului președinte al SUA pentru a deveni un magnat imobiliar din New York, alături de relația sa cu Roy Cohn, celebrul avocat care a devenit mentorul lui Trump și care a fost ulterior exclus din barou pentru comportament lipsit de etică.

Poți vedea și tu toate ținutele în galeria de mai sus.

Citește și:
Adrian Mutu a dezvăluit imagini inedite cu fiul său cel mic. Ce surpriză i-a pregătit antrenorul lui Tiago de ziua lui de naștere

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people