Rebel Wilson și partenera sa Ramona Agruma s-au căsătorit într-o ceremonie de vis în Italia

Rebel Wilson și Ramona Agruma s-au căsătorit în Sardinia.

Rebel Wilson și partenera sa Ramona Agruma s-au căsătorit într-o ceremonie de vis în Italia

Rebel Wilson s-a căsătorit! Actrița și-a unit destinele cu partenera sa, Ramona Agruma, sâmbătă, potrivit revistei People.

Rebel Wilson și Ramona Agruma s-au căsătorit

Surse au dezvăluit că cele două și-au rostit jurămintele într-o ceremonie emoționantă într-o destinație de vis din Sardinia, Italia. Reprezentantul lui Wilson nu a oferit imediat un comentariu pentru Page Six. Actrița din Pitch Perfect și-a păstrat nunta extrem de privată, căsătorindu-se cu mireasa ei într-o ceremonie secretă.

Italia deține un loc special în inimile lui Rebel și Ramona. Nu numai că este locul în care și-au petrecut prima vacanță împreună, dar este, de asemenea, fundalul pentru începutul poveștii lor de dragoste publice. Rebel a devenit „oficială pe Instagram” cu prietena ei de atunci în 2022, împărtășind o fotografie de când cuplul s-a bucurat de o vacanță romantică la Hotel Cala di Volpe. Cuplul a lăsat să se înțeleagă că se străduiau să se decidă cu privire la detaliile mici ale nunții lor, alegând mai multe locații diferite și având idei diferite cu privire la lista de invitați.

În februarie 2024, Rebel, în vârstă de 44 de ani, a declarat pentru Scary Mommy că spera să schimbe jurămintele în Australia natală în 2025, fiica lor Royce, în vârstă de doi ani, având un rol special.

Când a fost întrebată despre planificarea nunții, ea a răspuns: „Suntem prea ocupate cu Royce și cu tot ce se întâmplă. De asemenea, regizez un film mai târziu în acest an în Australia”, referindu-se la The Deb, pentru care actrița se confruntă cu un proces de defăimare din cauza afirmațiilor sale de deturnare de fonduri și comportament inadecvat față de protagonist.

Actrița și-a cerut partenera în căsătorie la Disneyland

Această nouă etapă în relația lor vine la doi ani după ce Wilson și Agruma au făcut publică povestea lor de dragoste, în iunie 2022. La acea vreme, vedeta din „Senior Year”, care a recunoscut public că face parte din comunitatea LGBTQ+ tot în acea lună, a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de Agruma.

„Credeam că sunt în căutarea unui Prinț Disney… dar poate că, de fapt, tot timpul am avut nevoie de o Prințesă Disney 💗🌈💗#dragosteadragoste”, a scris Rebel în descrierea imaginii.

La mai puțin de un an distanță, Wilson și Agruma s-au logodit. Starul din „Bridesmaids” i-a cerut mâna Ramonei în fața Castelului Frumoasei Adormite de la Disneyland, California, chiar de Ziua Îndrăgostiților, în 2023. Rebel a împărtășit ulterior vestea pe Instagram, postând o fotografie în care cele două se sărută, iar Agruma își etala inelul de logodnă.

„Am spus DA! 💗💗 Mulțumim @tiffanyandco pentru inelul superb 💍 și lui Bob Iger și echipei incredibile de la Disneyland @disneyweddings pentru această surpriză magică!”, a scris Wilson la acel moment.

La începutul relației lor, Wilson și Agruma au devenit părinți, întâmpinându-și fiica, Royce Lillian, născută cu ajutorul unei mame surogat, în noiembrie 2022. Iar în viitorul apropiat, cuplul ar putea avea și mai mulți copii. În august 2023, Wilson a mărturisit că „își dorește să aibă încă un copil”.

„Nu pot descrie în cuvinte dragostea pe care o am pentru ea, este un miracol minunat! Sunt pregătită să-i ofer micuței Roycie toată dragostea din lume”, a spus Rebel la acea vreme despre fetița lor.

Citește și:
Decizia neașteptată luată de Laura Cosoi la două luni de când a născut a patra oară: „Nu știu exact cum o să gestionăm…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people