Reacția surprinzătoare a unei fane, după ce s-a întâlnit cu Andreea și Cabral Ibacka în avion

O fană a relatat o întâlnire în avion cu Andreea și Cabral Ibacka.

Reacția surprinzătoare a unei fane, după ce s-a întâlnit cu Andreea și Cabral Ibacka în avion

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, care se bucură de atenția și aprecierea fanilor. Încă de la prima sa apariție pe micile ecrane, Andreea Ibacka a reușit să atragă atenția și simpatia admiratorilor ei, iar internauții sunt alături de ea în fiecare etapă importantă a vieții sale.

Cum a recționat o fană, după ce s-a întâlnit în avion cu Andreea și Cabral Ibacka

Actrița este foarte de activă în social media, menținând o legătură constantă cu fanii săi, împărtășindu-le atât momentele plăcute din viața sa, cât și cele mai puțin plăcute. Aceasta a plecat recent într-o vacanță în Olanda alături de familia sa. Anunțul călătoriei a fost făcut pe pagina personală de Instagram, unde a publicat și câteva fotografii. Pe lângă aceste imagini, ce a atras atenția a fost un mesaj primit de către vedetă din partea unei persoane care a fost în același avion cu Andreea Ibacka, soțul ei și cei doi copii.

„Am fost împreună cu voi în același zbor spre Amsterdam. V-am admirat de la distanță pe toți, dar Tiago a fost absolut delicios! A rămas colț din avionul ală neexplorat? Vacanță minunată să aveți. Și să mai veniți, se pare că ați venit cu vreme bună la pachet”, a fost mesajul primit de Andreea Ibacka pe Instagram.

Foto: Instagram

Cei doi au plecat în vacanță în Olanda

Andreea Ibacka a fost extrem de entuziasmată să împărtășească pe rețelele de socializare că a plecat într-o vacanță în străinătate alături de familia sa, mai exact în Olanda. Actrița a menționat că au început „aventura olandeză”, fiind în vizită la sora mai mare a copiilor săi, Inoke, care este fiica lui Cabral din prima căsătorie.

„Nu ne vedem capul de treabă, dar altfel. Zilele acestea suntem offline. Am plecat cu piticii într-o aventură olandeză. În vizită la Ino, sora mai mare, zilele sunt pline de joacă. Chiar acum suntem în tren înspre un super parc de distracții”, a povestit Andreea Ibacka pe Instagram.

De asemenea, și Cabral a postat primele noutăți despre vacanța din Olanda. Prezentatorul de la PRO TV a dorit ca toți copiii săi să petreacă timp împreună, așa că a achiziționat bilete de avion către Olanda și a plănuit o vizită încărcată de emoții.

Pe una dintre platformele de socializare, Cabral a împărtășit detalii despre reuniunea de familie și emoțiile frumoase pe care le trăiește. Prezentatorul TV a dezvăluit că bucuria pe care o simte atunci când îi vede pe Inoke, Namiko și Tiago împreună este una de nedescris, lacrimile făcându-și imediat apariția.

„Am adus cei doi pitici să stăm împreună cu sora lor mai mare. Și suntem toți prin orașul ăsta frumos… și când îmi văd toți trei copiii împreună îmi intră naibii praf în ochi și-mi vin niște lacrimi din astea că nici nu știu ce să fac cu ele… Băi nene, sper că sunteți bine și voi. Cu ai voștri”, transmis Cabral Ibacka pe Facebook.

Citește și:
Irina Rimes, dezvăluiri inedite despre relația cu David Goldcher și ideea de a deveni părinți: „Dacă am avea un copil…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people