Reacția soției lui Jean Gavril, după căsătoria și sărutul artistului cu Andreea Bălan la America Express: „Mi se pare ciudat”

Soția lui Jean Gavril a reacționat în urma imaginilor cu partenerul ei, din timpul „căsătoriei” și sărutului cu Andreea Bălan la America Express.

Reacția soției lui Jean Gavril, după căsătoria și sărutul artistului cu Andreea Bălan la America Express: „Mi se pare ciudat”

După „căsătoria” și sărutul dintre soțul său și Andreea Bălan, soția lui Jean Gavril a avut prima reacție, exprimându-se că este destul de relaxată în privința acestor lucruri. Aceasta a reacționat pe rețelele de socializare în urma imaginilor difuzat pe micile ecrane și a declarat că s-a amuzat de situația în sine.

Bianca a ales să le răspundă celor care au reacționat exagerat pe rețelele de socializare în urma apariției imaginilor cu Jean Gavril și Andreea Bălan de la America Express. Soția artistului nu a considerat că sărutul dintre partenerul ei și cântăreață este un lucru îngrijorător, ci dimpotrivă, l-a numit un simplu pupic și a afirmat că a găsit situația amuzantă.

Cum a reacționat soția lui Jean Gavril

Cu toate acestea, soția concurentului de la America Express a recunoscut că au existat alte aspecte care au deranjat-o, însă nu este vorba despre acel sărut. Bianca a dezvăluit că a discutat deja despre toate acestea cu soțul ei, iar imaginile cu el și Andreea Bălan nu au reprezentat o problemă.

„Pentru asta v-ați isterizat, mă, toți? Uau! Nu, nu m-a deranjat fix sărutul, nu a fost sărut, nu m-a deranjat pupicul pe buze deloc, ba chiar m-a amuzat. M-au deranjat alte chestii care au urmat după și le-am discutat acum cu Jean. Jean, în general, este un tip mult prea drăguț spre binele lui. Mie mi se pare ciudat că s-au trezit toți pudicii, mă, deci un pupat pe gură, aparent, este ‘O, nu! E grav, e grav!’. Ce aveți, mă?„,  a precizat partenera lui Jean Gavril pe InstaStory.

Andreea Bălan și Jean Gavril au devenit coechipieri în cadrul competiției America Express după ce Irina Fodor i-a obligat pe concurenți să își schimbe partenerii. Toate echipele au primit aceeași misiune: de a se „căsători” și de a găsi toate elementele necesare pentru organizarea une nunți perfecte, de la flori și până la rochia miresei și costumul mirelui.

De asemenea, Andeea Bălan a dezvăluit că toată misiunea a fost un pamflet, în ciuda mesajelor de felicitări primite de la internauți.

„Am văzut și în comentarii, sunt câteva doamne care mi-au zis: „De data asta să fie cu noroc!” Nu, nu! Mie îmi place libertatea. E doar un pamflet columbian din America Express.”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory.

Citește și:
Matthew McConaughey, imagini inedite surprinse alături de cei doi fii ai săi

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people