Reacția lui Victor Cornea în urma zvonurilor despre prezența iubitei sale, Andreea Bălan, la competițiile sale

Victor Cornea a reacționat în urma comentariilor făcute de fostul lui antrenor, Marius Vecerdea, referitoare la iubita lui, Andreea Bălan.

Reacția lui Victor Cornea în urma zvonurilor despre prezența iubitei sale, Andreea Bălan, la competițiile sale

Victor Cornea a reacționat pe platformele online după ce fostul său antrenor de tenis, Marius Vecerdea, a făcut un comentariu ironic despre Andreea Bălan. Victor Cornea și Andreea Bălan sunt într-o relație de aproximativ un an și se susțin reciproc în viața profesională. În această perioadă, jucătorul de tenis ar fi încheiat colaborarea cu antrenorul Marius Vecerdea. Recent, acesta din urmă a făcut o declarație ironică la adresa artistei.

Victor Cornea, ironizat de fostul antrenor, Marius Vecerdea

Victor Cornea este obișnuit să călătorească la turnee fără antrenor. Cel mai recent, sportivul a participat la Australian Open, iar timp de câteva zile a fost însoțit și de Andreea Bălan. După ce artista s-a întors în țară, Marius Vecerdea a declarat că el nu a fost prezent la turneru, întrucât participarea sportivului nu era sigură. De asemenea, el a făcut o remarcă ironică la adresa cântăreței.

„Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan. (…) Sunt mulți jucători de dublu din Top 100 fără antrenor. În fapt, sunt mulți dubliști care au peste 35 de ani și au destulă experiență”, a spus Marius Vecerdea, potrivit Mediafax.

Cum a răspuns jucătorul de tenis

În urma comentariilor, Victor Cornea a dezvăluit pe rețelele de socializare că, de câțiva ani, atunci când se află în România, colaborează cu antrenorul Andrei Cociașu.

„Antrenorul meu este Andrei Cociașu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a reușit să fie cu mine și la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani de zile am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei când îi permite programul este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine”, a transmis Victor Cornea.

sursa: Instagram

Victor Cornea a atins cea mai mare performanță din cariera sa într-un turneu de Grand Slam, la Australian Open 2024, la proba de dublu, alături de N. Sriram Balaji din India. Echipa lor a ajuns în tabloul principal după retragerea cuplului Alexander Bublik – Dusan Lajovic. În primul tur la dublu, românul și indianul au învins perechea italiană Matteo Arnaldi și Andrea Pellegrino, cu scorul de 6-3, 6-4. În turul secund, Victor Cornea și N. Sriram Balaji au fost eliminați din competiție de echipa formată din Marcelo Arevalo din El Salvador și Mate Pavic din Croația.

Victor Cornea declara în anul 2016 pentru Libertatea.ro că începutul carierei sale a fost alături de antrenorul Marius Vecerdea:

„S-a întâmplat la 12 ani când dânsul a decis să vândă tot în SUA și să revină în România. Tot de atunci am început să merg în SUA. Închiriam o locație alături de mai mulți sportivi și jucam tenis. Am acasă 80-90 de medalii. Antrenorul Vecerdea, care a lucrat cu Farrukh Dustov și cu Elena Dementieva, m-a ajutat mult, el susține tot ceea ce fac. Altfel, n-aș putea rezista. Mă antrenez gratis cu dânsul, fac recuperare gratis la Sibiu.”

Citește și:
Alina Eremia s-a logodit după 8 ani de relație! Cum arată inelul primit de la iubitul ei, Edi Barbu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people