Reacția lui Gerard Pique, în urma piesei controversate lansate de Shakira în care aceasta ironizează noua lui relație

Gerard Pique a avut o reacție inedită în urma piesei lansate de Shakira, în care face aluzie la relația lui cu tânăra de 23 de ani, Clara Chia Marti.

Reacția lui Gerard Pique, în urma piesei controversate lansate de Shakira în care aceasta ironizează noua lui relație

Gerard Pique i-a transmis un mesaj clar fostei sale iubite, Shakira, în contextul despărțirii lor foarte publice, după ce artista a lansat o piesă controversată ce face aluzie la drama din jurul familiei. Fotbalistul a ripostat la piesa plină de dispreț a fostei sale iubite, care îi vizează noua poveste de dragoste, prezentându-se la serviciu în weekend într-o mașină Renault Twingo.

Cum a apărut Gerard Pique, după melodia lansată de Shakira

Mașina de 8.000 de lire sterline a fost o alegere deliberată, după ce Shakira a declarat în noua sa melodie lansată că fostul fotbalist „a schimbat un Ferrari pentru un Twingo”, atunci când a început să se întâlnească cu noua sa parteneră, Clara Chia Marti. Zâmbind pentru aparatul de fotografiat, Gerard și-a parcat bucuros mașina de buget printre cele mai strălucitoare motoare în timp ce sosea la muncă în noul său proiect, King’s League din Barcelona.

Shakira a lansat o piesă de dispreț la adresa fostului ei prieten cu producătorul Bizarrap, intitulată Shakira Bzrp Music Sessions 53, care a fost lansată în limba spaniolă săptămâna trecută. Cântăreața pare că se referă la tânăra de 23 de ani cu care se zvonește că fostul ei partener a început să se întâlnească anul trecut, înainte de a se despărți, spunând: „Eu valorez doi 22. Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo. Ai schimbat un Rolex cu un Casio”.

Pe de altă parte, Shakira și-a apărat versurile și a declarat că melodia reprezintă un „catharsis și o eliberare„. Melodia a ajuns direct în fruntea topului Top 50 Global al Spotify și a devenit melodia latină cu cele mai multe difuzări într-o singură zi din istoria topurilor platformei.

Artista își apără piesa

Shakira a intrat pe Instagramul său pentru a sărbători această realizare și pentru a se apăra de criticile de misoginism, spunând că melodia a fost pentru „femeile care se ridică împotriva celor care le fac să se simtă nesemnificative”.

„Nu m-am gândit niciodată că ceea ce pentru mine a fost un catharsis și o eliberare va ajunge direct pe primul loc în lume. Vreau să îmbrățișez milioanele de femei care se ridică împotriva celor care ne fac să ne simțim nesemnificative. Femeile care apără ceea ce simt și gândesc și ridică mâna atunci când nu sunt de acord. Ele sunt inspirația mea.”, a declarat Shakira.

Citește și:
Lisa Marie Presley și cele patru căsătorii eșuate: de la Michael Jackson, Nicolas Cage și scandalul cu Michael Lockwood

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people