Răzvan Simion, vacanță fabuloasă alături de partenera lui, Daliana Răducan: „Universul a fost blând”

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au bucurat de o vacanță fabuloasă împreună. Ce destinații inedite au ales?

Răzvan Simion, vacanță fabuloasă alături de partenera lui, Daliana Răducan: "Universul a fost blând"

Răzvan Simion și partenera lui, Daliana Răducan, au avut parte de experiențe de neuitat în vacanța pe care au petrecut-o împreună. 

Răzvan Simion și Daliana Răducan au ales ca la începutul anului 2024 să exploreze destinații surprinzătoare de vacanță. Pentru escapada aceasta, au mers în Mexic și Singapore și au publicat mai multe cadre superbe din escapada lor. 

„Mi-am început anul în Mexic la #Chichenitza și l-am sfârșit la Singapore. Am punctat Japonia de Sakura și New York-ul de ziua mea. Universul a fost blând cu mine și m-a lăsat să-mi țes suma amintirilor, bucurându-mă și de călătorie nu doar de destinație. Ce bine se colorează și 2024!”, a scris Răzvan Simion pe Instagram. 

De asemenea, Răzvan Simion și Daliana Răducan au ajuns și până în locul în care au avut loc filmările pentru Hangover 2. 

„Scena iconică din Hangover 2 a fost filmată aici. Restul cadrelor din film nu s-au potrivit personajului”, a mai transmis prezentatorul TV.

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc de aproximativ trei ani o poveste de dragoste. Formează un cuplu solid, iar dacă la început au preferat să-și păstreze relația departe de ochii publicului, având în vedere notorietatea de care are parte prezentatorul TV, acum apar tot mai des împreună, fie că este vorba despre evenimente mondene sau imaginile pe care le postează în mediul online.

Răzvan Simion și Daliana Răducan așteaptă cu nerăbdare să se căsătorească. Pregătirile pentru nuntă le-au început deja de ceva timp, iar recent prezentatorul TV a dezvăluit cum decurg acestea și ce au stabilit până acum.

„Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare. Ați văzut că domnul Dani a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți și avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primești o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale e mult”, a declarat Răzvan Simion la Xtra Night Show, citat de spynews.ro

Răzvan Simion și Daliana Răducan au ales nașii, iar prezentatorul a precizat că aceștia nu sunt cunoscuți de către publicul larg.

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult îl pun pe fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a completat Răzvan Simion pentru sursa citată. 

Citește și
Theo Rose pune capăt speculațiilor privind conflictul cu Lia Bugnar, fosta parteneră a iubitului ei: „Nu i-am luat nimic, nu mi-a dat nimic…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people