Răzvan Simion și Dani Oțil, fotografie rară din copilărie. Cum arătau cei doi prezentatori la 14 ani

Răzvan Simion a publicat o imagine rară cu colegul său de breaslă, Dani Oțil, de când cei doi aveau 14 ani.

Răzvan Simion și Dani Oțil, fotografie rară din copilărie. Cum arătau cei doi prezentatori la 14 ani

Răzvan Simion a împărtășit recent o fotografie rară cu el și Dani Oțil de pe vremea când aveau doar 14 ani, subliniind astfel prietenia deosebită care îi unește de peste 30 de ani. Dani Oțil, prezentator al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, a împlinit 44 de ani pe 24 august, iar cu o zi înainte, apropiații i-au organizat o petrecere surpriză. În semn de apreciere și afecțiune, Răzvan Simion, colegul său, a postat pe rețelele sociale o imagine veche, amintind astfel de legătura lor care se întinde pe mai mult de trei decenii.

Răzvan Simion, imagine rară cu Dani Oțil

Cei doi prieteni, care și-au petrecut copilăria împreună în Reșița, au dezvoltat o relație profundă ce s-a consolidat atât în viața personală, cât și pe plan profesional. Amândoi s-au mutat în București cam în aceeași perioadă, unde au devenit colegi de platou la Antena 1, iar de ani de zile sunt gazdele emisiunii matinale „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Răzvan Simion, care și el a împlinit 44 de ani recent, pe 8 august, și-a sărbătorit ziua de naștere într-o lună de miere exotică în Bali, alături de soția sa, Daliana Răducan. În mesajul său pentru Dani, Răzvan a evidențiat prietenia lor de durată, subliniind că legătura lor a rezistat cu brio testului timpului.

„Fotografia aceasta are 30 de ani. Tipul din dreapta mea – da, eu sunt cel cu părul bogat și tenul măsliniu – împlinește astăzi 44 de ani. Deși este mai mic cu două săptămâni decât mine, refuză să-mi spună «dumneavoastră». La mulți ani, prietene!”, a scris Răzvan Simion în mediul online.

Cum trec cei doi peste neînțelegeri

Dani Oțil și Răzvan Simion au o relație de prietenie de peste 30 de ani. De-a lungul timpului, au trecut împreună prin multe obstacole și au reușit să le depășească împreună. Dani Oțil a povestit cum au reușit cei doi să învețe să gestioneze nemulțumirile.

„Da, avem și relație de prietenie. Cred că am învățat în timp să ne dozăm nemulțumirile care există, ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan, gândește-te că noi suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți. Dar ne-am prins destul de repede că… cu disputa rezolvată cu cearta nu ne ajută pe nicicare. Și atunci preferăm, decât să ne descărcăm printr-un război, preferăm să reglăm ce s-a întâmplat greșit și să mergem mai departe”, a declarat Dani Oțil pentru ciao.ro

Dani Oțil are un stil de viață activ și mulți se întreabă cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală. Ei bine, prezentatorul TV a recunoscut faptul că încă nu a ajuns la acel echilibru la care visează.

„Nu reușesc să mă împart. Dacă poate cineva să-mi spună cum să mă împart, plătesc pentru asta. Dar deocamdată nu sunt într-un echilibru corect. Hai să zicem că între muncă, muncă și viața personală mai reușesc. Dar mai rămân hobby-urile care la mine sunt multe și costisitoare și consider că nu ofer suficient timp hobby-urilor”, a adăugat Dani Oțil pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Jorge, decizie inedită după 11 ani de căsătorie. De ce a renunțat la tradiția aniversară de a-i cumpăra soției bijuterii: „Anul acesta nu a mai primit inel…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people