Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru Daliana Răducan de ziua ei de naștere: „E sprijinul meu”

Răzvan Simion i-a transmis un mesaj emoționant logodnicei sale, Daliana Răducan, cu ocazia zilei sale de naștere.

Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru Daliana Răducan de ziua ei de naștere: "E sprijinul meu"

Răzvan Simion și Daliana Răducan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și au obișnuit cu eleganța lor, astfel încât admiratorii sunt nerăbdători să îi vadă în fața altarului. Cei doi nu se sfiesc să își facă declarații de dragoste în fața tuturor, iar ziua de naștere a Dalianei este un o ocazie cu atât mai specială.

Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru Daliana Răducan

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au întors recent din New York, destinație pe care au vizitat-o împreună. Cei doi au postat imagini inedite pe rețelele de socializare și pare că au avut parte de timp de calitate în orașul american. Astăzi, Daliana Răducan este în centrul atenției întrucât își sărbătorește ziua de naștere. Cu această ocazie, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a transmis un mesaj emoționant logodnicei sale.

„E cea mai buna prietenă, e sprijinul meu, e confidenta mea, e încântarea mea, e criticul meu, e linia mea de plutire, e orizontul meu, e primul meu gând al dimineții. La mulți ani, iubita mea!”, este mesajul lui Răzvan Simion pentru partenera lui.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Razvan Simion (@futuristul)

În urmă cu o săptămână, prezentatorul TV și-a sărbătorit ziua de naștere în inima New York-ului. Răzvan Simion s-a bucurat din plin de priveliștile impresionante și de compania partenerei sale, dar și de miile de urări primite din partea fanilor. Cu ocazia împlinirii vârstei de 43 de ani, matinalul a postat un video pe contul său de Instagram direct din Times Square.

„La 43 de ani am primit un „detox” de la rețelele sociale. Nemaipomenită senzatie! Mare mulțumire pentru urări si gânduri bune.”, a transmis Răzvan Simion.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Razvan Simion (@futuristul)

De asemenea, Daliana Răducan nu a ratat această ocazie pentru a-i face o urare specială partenerului ei de viață. Aceasta a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini emoționante de cuplu, însoțite de un mesaj romantic.

„Consider clipe trăite clipele pline de noi. La mulți ani, iubirea mea!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by DALIANA RADUCAN (@daliana.raducan)

Răzvan Simion a dezvăluit mai multe informații despre căsătoria cu Daliana Răducan, menționând că, deși mulți au presupus că el și partenera lui au plecat în luna de miere în Japonia, mai sunt câteva faze care trebuie îndeplinite până să ajungă în fața altarului. Așadar, ceremonia se va desfășura, cel mai probabil, anul viitor, vedeta TV descriind-o drept una de vis.

„A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs. Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r. nunta) Arhitectura se face din timp. Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede”, a spus Răzvan Simion pentru Ego.ro.

Citește și:
Ramona Olaru spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Stilul se schimbă, te adaptezi…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people