Răzvan Simion, detalii inedite despre nunta cu Daliana Răducan: „Totul este stabilit”

Răzvan Simion a dezvăluit detalii inedite despre nunta cu Daliana Răducan.

Răzvan Simion, detalii inedite despre nunta cu Daliana Răducan: "Totul este stabilit"

Răzvan Simion și Daliana Răducan alcătuiesc unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și au obișnuit cu eleganța lor, astfel încât admiratorii sunt nerăbdători să îi vadă în fața altarului. Deși mulți au presupus că s-au căsătorit în secret, după ce au anunțat logodna, gazda matinalului de la Antena 1 a dezvăluit, pentru Ego.ro, că nunta cel mai probabil va loc anul viitor, existând încă unele etape care trebuie finalizate.

Când va avea loc nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Răzvan Simion a dezvăluit mai multe informații despre căsătoria cu Daliana Răducan, menționând că, deși mulți au presupus că el și partenera lui au plecat în luna de miere în Japonia, mai sunt câteva faze care trebuie îndeplinite până să ajungă în fața altarului. Așadar, ceremonia se va desfășura, cel mai probabil, anul viitor, vedeta TV descriind-o drept una de vis.

De asemenea, matinalul a dezvăluit că multe detalii au fost deja puse la punct, de la alegerea rochiei de mireasă, până la locația unde se va desfășura petrecerea. Deși el s-a declarat un bărbat spontan, partenera lui de viață preferă să își acorde mai mult timp pentru a organiza lucrurile.

„A fost anunțarea logodnei, eram în Mexic și cumva lumea a considerat că aia este petrecerea noastră aniversară, după care au zis că am fost în Japonia în luna de miere, dar mai avem etape de parcurs. Cel mai probabil la anul și o să vă ținem la curent cu planurile pe care le avem. (n.r. nunta) Arhitectura se face din timp. Eu sunt mai spontan, Daliana, însă, le așează și le gândește cu mult timp înainte, totul este stabilit de la modelul rochiei și locul unde o să facem totul, dar îmi pare rău, nu prea pot să văd spun multe. Poveste, acesta este cuvântul care o să definească chestiunea pe care o să o facem. O să vedeți, îmi este că vând subiectul prea repede”, a spus Răzvan Simion pentru Ego.ro.

Gazda emisiunii TV „Neatza cu Răzvan și Dani” a subliniat că legătura dintre el și Daliana Răducan este ideală în felul în care a fost construită. Ba mai mult, acesta a insistat pe faptul că nu a susținut niciodată că nu se află în relația perfectă.

„Eu să zic că nu e relația perfectă? Nu! E relația perfectă așa cum ne-am construit-o noi, e perfecțiunea așa cum am gândit-o, desenul pe care l-am făcut, arhitectura pe care am construit-o, ca să mă leg și de meseria logodnicei mele. Nu am zis așa ceva, nu există discursul acesta al meu. (n.r. că relația nu este una perfectă)„, a mai spus prezentatorul de la Antena 1.

Cei doi plănuiesc o nouă vacanță

Răzvan Simion a împărtășit detalii și despre interesele pe care le are în comun cu partenera sa, atât el cât și Daliana Răducan fiind iubitori de artă, design interior și a tot ce înseamnă frumos. De asemenea, cei doi se pregătesc pentru o nouă escapadă într-o locație de excepție.

„Avem pasiuni comune, pentru frumos, design de interior și pentru artă, în general. Ea a făcut și o școală în sensul acesta, la mine este la nivel de hobby. Ne bucurăm când ne facem vacanțe în locuri în care avem cu ce să ne încărcăm, ce să vizităm. Am fost în Japonia, care este cel mai mare loc de joacă al arhitecților din lumea aceasta. Ea s-a simțit ca un copil într-un magazin de dulciuri, dar și mie mi-a plăcut la nebunie. Era arhitectura viitorului pe oriunde te uitai, artă contemporană cât puteai să înghiți. Suntem în drum spre un alt loc senzațional, vara aceasta ajungem la New York, care este tot în zona aceasta. Pasiunile noastre sunt acolo, adică design, arhitectură, frumos, concerte, musical, operă, teatru. Sper să le pot face pe toate în vara aceasta. Nu este o discrepanță foarte mare. Programul este OK. Ea e mai mult pasăre de noapte, lucrează mai bine noaptea, eu nu am cum, deși aș vrea. Nu e o diferență mare. Ne unesc pasiunile, este și normal să se întâmple asta.„, a continuat prezentatorul TV.

Citește și:
Andreea Berecleanu, confesiune despre soțul ei, Constantin Stan: „El a creat această amintire'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people