Răzvan Fodor, dezvăluiri despre relația cu soția sa și timpul petrecut cu fiica lor: „Sunt comediantul de serviciu”

Răzvan Fodor a dezvăluit detalii despre cum petrece timpul cu fiica lui și ce responsabilități are acasă.

Răzvan Fodor, dezvăluiri despre relația cu soția sa și timpul petrecut cu fiica lor: "Sunt comediantul de serviciu"

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați actori și prezentatori TV din showbiz-ul autohton. Acesta se bucură să petreacă timp alături de familie, iar fiica sa, Diana, este o adevărată sursă de inspirație. Recent, actorul din serialul „Bravo, tată!” de la Antena 1 a dezvăluit aspecte despre viața sa de acasă, alături de soția lui, Irina, și fiica lor. 

Cum preferă Răzvan Fodor să petreacă timp cu familia

Actorul a vorbit deschis pentru Ciao.ro despre cum alege să își petreacă timpul acasă, alături de familie acasă. Răzvan Fodor a recunoscut că le place să se relaxeze în liniștea din curtea lor, iar lui îi place să gătească pentru cei dragi, în timp ce savurează un pahar de vin.

„Nouă ne place treaba asta cu domesticul, adică avem o vatră în curte. Legat de problema pandemiei, mi-am cumpărat vreo 5 m³ de lemne, mai am 2 m³ jumătate, și ard lemne. Stau la un lemn de foc, dacă mă plictisesc și mi-e foame, mai arunc și o bucată de carne pe foc. Bem un vin și ascult muzică sau dăm drumul la un film. Adică nu suntem fani ieșiri, sunt domestic spre bătrân, dar e OK.”

Întrebat cum este el în ipostaza de tată, Răzvan Fodor a recunoscut, în stilul său caracteristic, faptul că el și fiica lui râd foarte mult împreună. Ba mai mult, actorul se joacă adesea cu Diana, iar acum se află în perioada în care îi selectează filmele pe care să le vizioneze.

„Păi eu, ca tată, eu sunt un măscărici în viața de zi cu zi și fii-mea se hăhăie foarte tare cu mine. Și îmi bat capul cu treaba asta, pentru că e important. Hai că mă bag și eu la un joc, un monopoly. Mai vine cumnata mea pe la mine, mai are ea niște fetițe, fii-mea se joacă, și mă mai bag și eu. Dar în rest, cam cu asta umplu programul, sunt comediantul de serviciu, fii-mea se hăhăie teribil și asta e foarte bine. Acum suntem în perioada în care îi sortez filme, are 12 ani. Zic că pot să o las și la filme de 12 plus, dacă pot i le și explic.”

Când vine vorba de treburile casnice, Răzvan Fodor a precizat că el este cel care se ocupă de gătit, fiind o pasiune pentru el.

„În rest mă ocup de gătitul în familie. Știi că cochetez de ani de zile cu mâncărica și o fac bine și îmi place să mănânc bine și să-mi sortez mâncarea. Si am observat că de 10 ani de când am grijă ce mănânc și ce beau, și analizele, dar și noi, suntem mai bine și mai sănătoși decât atunci când nu-mi băteam atât de tare capul.”

„Când arde pune mâna (n.r. dacă Irina Fodor gătește), adică nu e o plăcere pentru ea, dar e ok. Adică am lăsat-o acum recent, i-am dat un steak destul de pretențios să-l gătească și am asistat-o prin telefon și știe că țin la genul ăla de carne, nu e orice fel de carne. Mă rog, nu îți imagina că mănânc eu nu știu ce, e o altă carne, nu e vita pe care o găsești oriunde. Si aveam ceva emoții, dar mi-a trimis poze și arăta exact cum trebuie, i-a ieșit.”

Citește și:
Vedete la ELLE Style Awards 2023 (GALERIE FOTO II)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people