Răzvan Fodor, detalii despre educația fiicei lui. De ce o încurajează să plece din România: „Strângem ceva bănuți în sensul ăsta”

Răzvan Fodor este deschis către oportunități când vine vorba de educația fiicei sale, chiar dacă asta ar însemna ca tânăra să plece din România.

Răzvan Fodor, detalii despre educația fiicei lui. De ce o încurajează să plece din România: "Strângem ceva bănuți în sensul ăsta"

Într-un episod recent al unui podcast, Răzvan Fodor, în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre posibilele planuri de viitor ale fiicei sale, Diana. El a sugerat că adolescenta ar putea lua în considerare ideea de a părăsi România odată ce va ajunge la maturitate. 

Răzvan Fodor a vorbit despre educația fiicei sale

Răzvan și Irina Fodor sunt foarte implicați în educația fiicei lor, Diana. Participând la un podcast găzduit de actorul Mihai Bobonete, Răzvan Fodor a dezvăluit că i-a vorbit fiicei sale, chiar de la o vârstă mică, despre potențialele beneficii ale studiului în străinătate. Artistul, cunoscut pentru deschiderea sa, a menționat că ar considera benefic pentru fiica sa să urmeze educația superioară în altă țară, odată ce va fi mai mare.

„De mică, i-am făcut un fel de ‘inception’ vizavi de viitorul ei. Țin foarte tare la treaba asta și acum, deci nu s-a schimbat absolut nimic. Nu-ți imagina că stau și îi spun ‘iubita mea, trebuie’. Îi spun de avantajele de a învăța și să urmeze o școală bună. Mă gândesc să o trimit afară la studii. Strângem ceva bănuți în sensul ăsta”, a mărturisit Răvan Fodor.

Soțul Irinei Fodor, Răzvan, a povestit recent despre o experiență personală din 1992, când a petrecut patru luni în America, la mătușa sa. Inițial, avusese intenția de a rămâne în străinătate pe termen lung, dar dorul de casă, de mama și de prietenii săi l-au făcut să se întoarcă în România. De asemenea, artistul a adăugat că, în prezent, nu ar mai lua în considerare ideea de a-și părăsi țara.

„Ție ți se pare că s-a schimbat de atunci, din 2014, până acum? Nu ai o luptă interioară vizavi de ce se întâmplă în țara asta? (…) Copiii au o altă viață. Între timp, mi s-a dat șansa asta de către viață. Era 1992, murise tata în 90. Și am, încă de pe vremea lui Ceaușescu, o mătușă fugită în America. În 1992 am fost trimis în America cu titlul de a mă înfia mătuși-mea, sora lui tata. (…) Am ajuns acolo, îmi oferise mătușa mea cele 4 luni de zile, urmând să mă hotărăsc. Am stat 4 luni să-mi echivalez materiile de aici, dar m-am întors, pentru că mi-a fost dor de țară, de mamă, de prieteni. Eu acum n-aș mai pleca’, a continuat soțul Irinei Fodor.

Părinții economisesc pentru educația viitoare a fiicei lor. Răzvan Fodor, soțul Irinei, a recunoscut că deja a început să economisească pentru studiile viitoare ale fiicei sale. Mai mult, el este receptiv la posibilitatea ca fiica sa să se mute într-o altă țară la momentul potrivit.

„Pun bani deoparte pentru o școală bună. Dacă ajunge la școala aia bună și ea este apreciată, eu îmi doresc să se ducă copilul meu acolo. Pentru că va fi apreciat mult mai tare decât aici. (…) Copilul, dacă va învăța bine și dacă îmi confirmă că merită școala aia pentru care eu strâng bani, să facă studiile. Să rămână acolo, dacă dă de un băiat mișto, civilizat. Dacă societatea o acceptă, dacă îi place…”, a mai precizat Răzvan Fodor.

Citește și:
Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people