Răzvan Fodor, criticat în urma ultimei sale apariții. Reacția artistului: „Nu au înțeles și au sărit”

Răzvan Fodor le-a răspuns criticilor în stilul său caracteristic.

Răzvan Fodor, criticat în urma ultimei sale apariții. Reacția artistului: "Nu au înțeles și au sărit"

Răzvan Fodor reușește să se descurce cu succes atât în viața de familie, cât și în cea profesională, acum fiind implicat într-un nou serial românesc. Acesta interpretează un rol într-o comedie, iar mulți consideră că se potrivește de minune cu personajul. Fiind în centrul atenției și având mulți fani interesați să fie la curent cu noutățile din viața sa, Răzvan Fodor este extrem de activ pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor s-a confruntat cu mai multe critici în urma unei imagini

Actorul este foarte îndrăgit de fani, însă o ultima postare a sa a stârnit o serie de controverse. Răzvan Fodor a fost criticat de unii internauți pentru ipostaza diferită în care s-a afișat, artistul susținând că acesta era în rolul unui personaj. Cu toate acestea, unii utilizatori de rețele de socializare au luat totul în serios și i-au transmis câteva comentarii dure.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

„Lasă băutura că te îmbătrânești… e păcat că ai o soție minunată si un copil frumos”/ „Ochelarii sunt prea mari pentru fața ta”/ „Ai îmbătrânit”/ „Te-ai ofilit grav”/ „Lasă băutura”/ „Îmbătrânește urât”/ „Parcă ai 100 de ani și ai băut nopți în șir”/ „Poza nu te avantajează”/ „Ești după mahmureală?”, sunt doar câteva din reacțiile celor care-și petrec timpul pe Facebook.

Cum a reacționat artistul

După reacțiile apărute, Răzvan Fodor, cunoscut pentru sinceritatea sa, a ales să își exprime punctul de vedere. Totuși, el a făcut acest lucru în maniera sa caracteristică, aducând amuzament în discuție, fără a transmite frustrare, chiar dacă a subliniat că situația este puțin tristă. Conform spuselor sale, reacțiile menționate provin de pe Facebook și sunt cu totul diferite față de cele primite pe Instagram, unde toate au fost pozitive și amuzante.

De aceea, actorul subliniază că există o discrepanță semnificativă între utilizatorii de Facebook și cei de Instagram, ceea ce explică toate comentariile critice pe care le-a primit. Cu toate acestea, Răzvan Fodor a menționat că fotografia a fost făcută pe platoul de filmare, într-un moment în care se afla în rolul unui personaj. Deși nu a părut supărat sau afectat din cauza comentariilor primite, artistul a recunoscut că situația pe care a conștientizat-o este ușor tristă.

sursa: Instagram

„Am tras o concluzie în dimineața aceasta, ușor tristuță. Am pus o poză cu mine pe Instagram și pe Facebook, de la o filmare, cu niște ochelari, dat cu ceva pe cap, la care am scris ‘mafiot de noiembrie’. Poza e despre nimic… Asta e urât, diferența dintre Instagram, unde stau ăștia tineri, și Facebook, unde s-au cuibărit ăștia mai de generația mea, care nu au înțeles nimic. Am spus acolo că sunt pe platou, dar cu toate astea, ei nu au înțeles și au sărit. Reacțiile pe Instagram erau ‘haha, hihi, bravo, Fodor’, câteva, nu multe, iar pe Facebook era jihad islamic: ‘nu mai bea șpriț că ai îmbătrânit urât, mamă, ce ai îmbătrânit, nu-ți stă bine’. Băi, deci este ceva…”, a spus ulterior Răzvan Fodor, pe conturile sale de socializare.

Citește și:
Ce a recunoscut Cabral despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Andreea: „Suntem doi oameni care fac greșeli, dar…'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people