Răzvan Fodor, anunț surprinzător despre soția lui, Irina, după 13 ani de căsnicie: „Acum, un secol mai târziu…”

Răzvan Fodor a oferit detalii inedite despre relația cu soția sa, Irina Fodor.

Răzvan Fodor, anunț surprinzător despre soția lui, Irina, după 13 ani de căsnicie: "Acum, un secol mai târziu..."

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu invidiat de fani. După o căsnicie de 13 ani cu prezentatoarea de la emisiunea „Chefi la cuțite”, actorul a venit cu o surpriză neașteptată. Vedeta TV a subliniat că nu vrea să existe loc pentru gelozie în relația lor și că are o încredere profundă în fidelitatea soției sale.

Răzvan Fodor, detalii inedite despre relația cu soția sa

Răzvan Fodor a vorbit deschis despre gelozia în relații și modul în care se comportă cu femeile. Fostul membru al formației Krypton susține că nu se confruntă cu astfel de probleme în căsnicia sa, subliniind că provine dintr-un secol în care bărbații nu erau preocupați de gelozie în ceea ce privește femeile.

Artistul a recunoscut că și-a căutat partenera de viață mult timp și a fost sigur pe ceea ce și-a dorit. Astfel, geloziile în relația lor nu își au locul și au încredere unul în celălalt.

„N-aveam voie să fim geloși, să ne batem capul cu treaba asta, să ne înfoiem, ‘tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica’. Și treaba asta ne-a construit într-un fel în care acum, un secol mai târziu, să pot să cred, cu siguranță, că eu pot să fiu în secunda asta soțul unei singure femei. Pentru că eu am căutat-o pe nevastă-mea foarte mult. Iar treaba asta, atâta timp cât ea o vede în casă și vede ce soț are… Eu mă uit! Uite-o pe Laura Cosoi, eu vreau să văd femei frumoase. Eu mă uit după femei frumoase. Uite-o pe Laura ce frumoasă e”, a spus Răzvan Fodor pentru cancan.ro.

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu de aproape 16 ani, iar împreună au o fiică, pe nume Diana, în vârstă de 11 ani. Cei doi se înțeleg de minune și formează o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Prezentatoarea de la America Express și soțul ei obișnuiesc să se tachineze reciproc în public și nu ezită să își exprime dragostea unul față de celălalt.

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, iar fanii îi apreciază pentru sinceritatea cu care vorbesc despre momentele plăcute, dar și delicate din viața lor. Irina Fodor a vorbit într-un interviu despre relația cu soțul ei și mici conflicte care apar ocazional în relația lor de cuplu.

Vedeta a menționat că soțul ei este o persoană foarte sinceră și deschisă în relația lor. De asemenea, Irina Fodor a recunoscut că, după 16 ani de relație, instinctul ei a fost unul bun, iar relația dintre ei funcționează la fel de bine în continuare.

„El este un om foarte pasional și uneori îi atrag atenția dacă își apără prea vehement ideile… fixe. Nu le-aș numi chiar reproșuri, mai degrabă pot să spun că umblu la reglajul fin. (râde) El a fost foarte sincer și deschis încă de la începutul relației noastre, așadar, am luat decizia că omul ăsta mi se potrivește perfect, cu bune și cu rele, în deplină cunoștință de cauză. 16 ani mai târziu, faptele îmi arată că instinctul a funcționat impecabil”, a declarat Irina Fodor pentru VIVA!.

Citește și:
Florin Ristei, dezvăluiri despre Ștefan Bănică și perioada în care amândoi au făcut parte din juriul emisiunii X Factor: „Când îl vezi tot timpul aranjat…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people