Războiul dintre Pique și Shakira continuă. Cum i-a jignit sportivul pe fanii cântăreței?

Despărțirea dintre Pique și Shakira continuă cu un nou conflict pe frontul declarațiilor. Ce a spus fostul fotbalist într-un podcast?

Războiul dintre Pique și Shakira continuă. Cum i-a jignit sportivul pe fanii cântăreței?

Separarea dintre Pique și Shakira continuă să fie în centrul atenției presei, dar și a fanilor cântăreței de origine columbiană. După ce aceasta a părăsit definitiv Barcelona, alături de copiii săi din relația cu fostul fotbalist, Sasha și Milan, un nou podcast în care a vorbit Pique stârnește valuri de reacții pe internet.

În weekendul în care Shakira a părăsit orașul în care a trăit alături de fostul său partener, acesta a acordat un interviu în podcastul lui Gerard Romero, în care a detaliat felul în care a primit numeroasele critici publice pentru modul în care a ales să o trateze pe mama copiilor săi. Pique și Shakira au fost într-o relație mai bine de un deceniu, și și-au anunțat public separarea cu un an în urmă, după câteva luni de speculații intense în spațiul public despre o posibilă relație clandestină pe care fotbalistul ar fi început-o cu Clara Chia Marti, o internă din echipa sa de PR. Separarea dintre cele două vedete a venit și cu o negociere dură privind custodia copiilor săi, în legătură cu care s-a ajuns la un acord în toamna anului trecut. Astfel, copiii rămân alături de mama lor, în vreme ce Pique va putea să îi vadă doar în vacanțe.

Pique a declarat în respectivul interviu: „La început, a fost rău și s-a ajuns la un punct la care, dacă lăsam să mă atingă aceste lucruri, m-aș fi aruncat de pe un munte.” Acesta a mărturisit că atitudinea sa nonșalantă l-a făcut să suporte mai ușor valul de critici din spațiul public, și că oamenilor tinde să le pese de lucruri care nu sunt importante. Mai mult, Pique a ales să îi critice dur pe fanii latino-americani ai fostei sale partenere.

„De exemplu, fosta mea este latino-americană… vă imaginați ce comentarii am primit pe social media de la fanii ei. Milioane de barbari! (…) Dar nu îmi pasă. Sincer, nu îmi pasă deloc pentru că nu îi cunosc. Acești oameni nu au vieți, de ce mi-ar păsa? Nu o să-i cunosc niciodată, sunt roboți, știi? (…) Este sănătos, pentru că dacă îți pasă de opiniile oamenilor, ești mort. Ei vor să te îngrijorezi, și când o faci, ei câștigă. Trebuie să le arăți că nu îți pasă, pentru că asta îi va înfuria și mai tare.”

Acuzațiile lui Pique la adresa fanilor Shakirei nu au scăpat, desigur, neobservate, generând și mai multă furie, cu atât mai mult cu cât oamenii au observat substratul xenofob al cuvintelor sale, când acesta le-a menționat originile și le-a asociat cu barbaria. Până și Shakira a reacționat la aceste declarații, printr-o postare pe Twitter în care se arăta mândră de proveniența sa.

„De ce a trebuit să menționezi faptul că fosta ta este latino-americană? Crezi că latinii insultă sau hărțuiesc mai mult decât oamenii din alte țări? De ce ai spus asta? În plus, Shakira are fani în întreaga lume. Chiar îți sapi singur groapa.”, a comentat un fan.

Ca urmare a separării dintre Pique și Shakira, fotbalistul a fost criticat public pentru fiecare dintre declarațiile sale. Recent, aceasta a spus că nu îi pare rău că a înșelat-o pe cântăreață, care a fost devastată de acest act. „Continui să fac ce vreau”, a declarat acesta pentru ziarul El Pais. „În ziua în care voi muri, vreau să mă uit la trecutul meu și sper că voi fi făcut mereu doar ce am vrut. Vreau să fiu consecvent cu mine.”

Citește și:
Bruce Willis și fiica sa, Mabel, surprinși în ipostaze emoționante

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people