Răspunsul perfect oferit de Sofia Vergara, după ce un prezentator TV i-a ironizat accentul: “Câte nominalizări ai tu la premiile Emmy?”

Sofia Vergara nu a fost deloc încântată de faptul că un prezentator TV i-a ironizat accentul.

Răspunsul perfect oferit de Sofia Vergara, după ce un prezentator TV i-a ironizat accentul: “Câte nominalizări ai tu la premiile Emmy?”

Sofia Vergara a participat săptămâna aceasta la emisiunea spaniolă „El Hormiguero.” Deși actrița în vârstă de 51 de ani a fost invitată pentru a vorbi despre cel mai recent film al său, Griselda, prezentatorul Pablo Motos a adus în discuție și rolul iconic pe care acesta l-a interpretat în serialul Modern Family.

În timp ce Sofia Vergara răspundea la întrebare, Pablo Motoss a întrerupt-o, zicând sarcastic: 'Cum spui Modern Family?'.

Deloc încântată de faptul că prezentatorul a ironizat accentul său, Sofia Vergara i-a oferit răspunsul perfect.

„Îl spun greșit? Oh, crezi că vorbești engleză mai bine decât mine? Câte nominalizări ai tu la premiile Emmy în Statele Unite? De câte ori ai fost nominalizat la Globurile de Aur?”.

Reacția acidă a actriței l-a luat prin surprindere pe prezentatorul emisiunii „El Hormiguero”, care nu a fost în stare să îi ofere un răspuns, ci doar a zâmbit crispat.

Sofia Vergara a fost nominalizată de patru ori la premiile Emmy și de alte patru ori la Globurile de Aur pentru rolul Gloriei din serialul Modern Family. Între timp, „El Hormiguero” a obținut o singură nominalizare la premiile Emmy, în 2011, dar nu a câștigat.

Sofia Vergara este proaspăt divorțată, despărțindu-se de Joe Manganiello în iulie, după șapte ani de căsnicie. De atunci, actorul a fost surprins alături de actrița Caitlin O’Connor, cu care se întâlnește „ocazional.”

Potrivit publicației PEOPLE, Joe Manganiello a depus cererea de divorț la două zile după ce și-au anunțat în mod public despărțirea, invocând „diferențe ireconciliabile.” În plus, acesta a indicat data despărțirii ca fiind 2 iulie și a precizat că aveau un contract prenupțial. Recent, Sofia Vergara a vorbit despre despărțirea de actor, mărturisind că a avut parte de un an interesant, cu multe schimbări, atât pozitive cât și negative.

„A fost foarte interesant, știți, a fost un an interesant pentru mine. O mulțime de schimbări, multe lucruri bune și nebunești. Se întâmplă lucruri rele și se întâmplă lucruri bune. Iar acestea fac viața atât de distractivă și interesantă. Nu mă pot plânge, m-am simțit foarte bine. Întotdeauna există loc pentru lucruri mai bune”, a declarat Sofia Vergara pentru Entertainment Tonight.

De când Sofia Vergara și Joe Manganiello și-au anunțat divorțul, mai multe surse apropiate au vorbit despre motivele care ar fi putut duce la separarea lor.

„El își dorea foarte mult să aibă un copil cu ea, iar ea nu era interesată și asta a cauzat o ruptură”, a spus o sursă pentru PEOPLE, în timp ce o alta a punctat că cei doi aveau pasiuni și interese extrem de diferite: „Joe este un copil mare, îi place să se joace Dungeons & Dragons, îi place wrestling-ul, îi plac jocurile video, filmele cu supereroi, benzile desenate, să meargă la concerte, este un mare fan al fotbalului american. Vrea distracție.”

În același timp, Daily Mail susține că problemele dintre cei doi ar fi fost amplificate de faptul că Joe Manganiello a renunțat să consume alcool în urmă cu mulți ani, în timp ce Sofia Vergara nu și-a dorit să adopte acest stil de viață.

Citește și:
Emily Blunt și John Krasinski reacționează în urma zvonurilor despre divorț, după conversația virală de la Globurile de Aur

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people