Răspunsul perfect dat de Ilona Brezoianu celor care o întreabă dacă își dorește copii imediat după ce s-a căsătorit: „Un asemenea punct sensibil…”

Printre mesajele de felicitări, au existat și persoane care au întrebat-o pe actriță dacă acum intenționează să devină mamă.

Ilona Brezoianu și Andrei Lucian Alexandru și-au celebrat cununia religioasă pe data de 20 iulie, într-un cadru impresionant, alături de prieteni apropiați și familiile lor. Actrița a postat numeroase imagini de la eveniment, unde pare că s-a distrat pe cinste alături de invitați.

Îmbrăcată într-o rochie lungă și albă de mireasă, Ilona Brezoianu a fost punctul central al atenției. Nici Andrei, mirele, nu a rămas mai prejos, el optând pentru un costum crem și încălțăminte confortabilă. După ceremonie, petrecerea a început în forță, cu familia și prietenii apropiați.

Cum răspunde Ilona Brezoianu celor care o întreabă dacă își dorește copii

După petrecerea de nuntă, actrița a postat mai multe imagini de la petrecere, fotografii apreciate în număr impresionant de către fani. Printre mesajele de felicitări, au existat și persoane care au întrebat-o dacă acum intenționează să devină mamă.

Ilona Brezoianu a ținut să transmită un mesaj tranșant celor care i-au adresat astfel de întrebări indiscrete.

„Vă rog eu, în general, nu mai puneți asemenea întrebări nimănui. E chiar o lipsă de respect. Sau să ne vedem la botez. Gen poate omul nu poate să facă copii sau cine știe… Nu poți spune asemenea urări sau să atingi un asemenea punct sensibil. Nu trebuie ca după nuntă să faci copii. Ce aveți?”, a scris Ilona Brezoianu pe InstaStory.

Ilona Brezoianu, într-o rochie de mireasă superbă

Actrița a arătat superb în ziua nunții sale, rochia fiind într-un stil romantic, iar părul și machiajul i-au scos în evidență trăsăturile naturale. Cu toate acestea, un anume detaliu a atras atenția. Cum distracția a fost mai importantă decât orice, Ilona a renunțat la clasicii pantofi cu toc și a ales o pereche de teniși albi, personalizați, pe care a inscripționat cu negru mesajul „Proaspăt căsătoriți”, data nunții și un desen cu un mire și o mireasă.

Ilona, cunoscută pentru simplitatea și umorul său, a organizat o nuntă simplă și elegantă, reflectându-și astfel personalitatea. Ea a dorit ca ziua specială să fie un moment intim și autentic, dedicat iubirii lor, evitând fastul și opulența.

Rochia de mireasă pe care Ilona Brezoianu a ales-o a reflectat perfect dorința sa pentru simplitate. Elegantă și frumoasă, ținuta a fost exact așa cum și-a imaginat-o actrița. Conform informațiilor de pe site-ul brandului care a creat rochia, aceasta a costat aproximativ 1.500 de lei, un preț destul de mic în comparație cu sumele pe care multe mirese le cheltuiesc în prezent, relatează wowbiz.ro.

Actrița, dezvăluiri după nuntă

Printre cei prezenți s-au numărat Florin Ristei, colegul Ilonei de la emisiunea matinală de la Antena 1, care a încântat audiența cu muzica sa și a avut un duet emoționant cu actrița. De asemenea, au fost prezenți actrița Lia Bugnar, actorul Marius Manole, stilista Adina Buzatu, Cucu de la Noaptea Târziu, Cuza, bucătarul Nicolai Tand, prezentatoarea Diana Munteanu și mulți alții. Toți s-au bucurat de distracție începând cu dansul mirilor, desfășurat lângă piscină într-un decor spectaculos.

„N-am voce, mă doare tot corpul… și abia aștept să vă arăt mai multe… A fost minunat ❤️ Revin și cu o postare mai amănunțită, pentru că am foarte multe mulțumiri de făcut. Momentan mă simt ca într-un vis”, a scris Ilona Brezoianu.

După ce au dansat și cântat fără oprire, seara s-a încheiat în mod memorabil, cu mirii și o parte dintre invitați sărind în piscină îmbrăcați.

Citește și:
Mesajul lui Kate Middleton după apariția de la Wimbledon. Prințesa de Wales pare că și-a reluat o parte din îndatoriri

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people