Răspunsul perfect dat de Andreea Marin după ce o fană a criticat-o public pe Violeta, fiica vedetei: „E firesc la vârsta ei…”

Andreea Marin a publicat pe contul ei de Facebook, un interviu în care fiica ei vorbește despre proiectele în care este implicată.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate personalități din showbiz-ul autohton, iar în ultima perioadă a avut tot mai multe apariții alături de fiica ei, Violeta. Vedeta TV se mândrește din plin cu fiica ei, în vârstă de 16 ani. Violeta este o elevă conștiincioasă, iar în ultima perioadă s-a implicat în acțiuni de voluntariat.

Recent, vedeta, mândră de realizările fiicei sale, a publicat pe contul ei de Facebook, un interviu în care fiica ei vorbește despre proiectele în care este implicată. Postarea acesteia a atras și câteva critici la adresa Violetei.

„Violeta e foarte frumoasă şi inteligentă asta-i sigur. Ceea ce nu îmi place sincer, nu știu exact câţi ani are, dar mi se pare că la vârsta ei e prea mult make up, expunere cu iubit pe reţelele de socializare, mi se pare că e prea mult pentru vârsta ei. Cât o avea 15-16 ani poate greşesc eu… Mi se pare că e prea devreme”, a comentat o persoană.

Andreea Marin a reacționat imediat și, așa cum este normal, a sărit în apărarea fiicei sale.

„Violeta nu are iubit, ci prieten, ceea ce e firesc la vârsta ei, sunt foarte decenți și frumoși împreună. Iar machiajul nu este deloc exagerat, ci unul firesc pentru o apariție la televiziune, în general nu se machiază, doar la ocazii speciale”, a răspuns Andreea Marin, așa cum poți vedea în galeria de mai sus.

Violeta Bănică, detalii inedite despre mama ei

Violeta Bănică a avut patru apariții pe scenă în cadrul galei dedicate mamei sale, Andreea Marin. Ea a exprimat admirația sa profundă față de femeia care i-a dat viață și a evidențiat exemplele pe care le urmează de la ea. Adolescenta consideră că mama ei este o sursă constantă de inspirație.

Tânăra a defilat pe podium, mama ei fiind cât se poate de mândră să-și vadă fiica pe scenă, în atenția tuturor. De asemenea, Violeta a vorbit cu drag despre mama sa, care este un exemplu constant pentru ea și o sursă de inspirație.

„De patru ori am urcat pe scenă. E un moment important și pentru mine și pentru mama mea. Într-un fel m-am obișnuit, nu am emoții. Am crescut așa… Cel mai emoționant moment este să o văd pe mama, că e fericită, că reușește, că facem lucruri mari. Pentru că și eu vreau să fiu ca ea și este o sursă de inspirație pentru mine.”, a declarat Violeta Bănică, pentru viva.ro.

Violeta Bănică își exprimă admirația față de mama ei și menționează că aceasta reușește să o surprindă mereu. Tânăra afirmă că mama ei are abilitatea de a transmite un mesaj cu putere și convingere de fiecare dată.

„Pot să spun că am văzut-o de 100 de ori pe scenă, dar de fiecare dată mă surprinde. Chiar dacă acest eveniment se face de atâția ani, de fiecare dată mă surprinde. E ceva nou în fiecare an. E o schimbare care te atinge, te unge pe suflet, te face fericit, îți dau lacrimile. Are talentul acesta de a transmite un mesaj până la capăt”, a mai declarat Violeta Bănică despre mama ei, Andreea Marin și galele pe care le realizează.

Andreea Marin, despre relația cu fiica ei

Într-un interviu de acum câteva luni pentru fanatik.ro, Andreea Marin a vorbit cu sinceritate despre legătura pe care o împărtășește cu fiica sa, Violeta, rezultată din căsătoria cu Ștefan Bănică. Vedeta a recunoscut la vremea repectivă că este pregătită pentru acel moment când fiica sa îi va comunica că are un iubit, fiind foarte deschisă către acest subiect.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții, însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a spus Andreea Marin.

Citește și:
Jessica Alba și Cash Warren au sărbătorit 16 ani de căsnicie. Imaginile inedite dezvăluite de actriță

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people